Cts. Nis 27th, 2024

BAŞKAN ALTAY: “İŞ MAKİNESİ ENVANTERİMİZİ 60 YENİ ARAÇLA GÜÇLENDİRDİK”

 

Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na kazandırılan yerli ve ulusal 17 yeni iş makinesini inceledi. Ekipman konusunda önemli yatırım yaptıklarını belirten Lider Altay, “Sadece 2023 yılında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığımıza 60 yeni araç daha alarak iş makinesi envanterimizi güçlendirdik. Bu 60 araç için 100 milyon liralık bir bedel ödendi. Bugün de 17 kazıcı, yükleyici ve bir ağaç sökme, dikme makinamızı hizmete alıyoruz. Böylelikle Konya’mızın daha yeşil olması tarafında kıymetli bir adım atmış oluyoruz” dedi.


Konya Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılında bünyesine kattığı 60 yeni araçla iş makinesi envanterini güçlendirdi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’na kazandırılan yerli ve ulusal yeni iş makinelerini inceleyen Lider Altay, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayışıyla kentin estetik açıdan güzelleştirilmesinin çok değerli olduğunu söz etti.

Başkan Altay, kentteki yeşil alanların korunması ve çoğaltılmasına büyük değer verdiklerini vurgulayarak, şunları aktardı:

“Konya’da 42 bin kilometrelik alanda hizmet ediyoruz. Daha yeşil bir Konya için Park ve Bahçeler Daire Başkanlığımız bir taraftan yeni yeşil alanlar oluştururken bir taraftan da mevcut yeşil alanlarımızın sürdürülebilirliği konusunda çalışmalar yürütüyorlar. Onun için ekipman konusunda da önemli bir yatırım gerçekleştiriyoruz. Yalnızca 2023 yılında Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’mıza 60 araç aldık. Bu 60 araç için 100 milyon liralık bir bedel ödendi. Bugün de 17 kazıcı, yükleyici ve bir ağaç sökme, dikme makinamızı hizmete alıyoruz. Böylelikle Konya’mızın daha yeşil olması istikametinde değerli bir adım atmış olacağız. Kentimize iyi uğurlu olsun inşallah.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen