Per. May 2nd, 2024


Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Tarihi Ereğli Kent Meydanında devam eden 100 dükkânın cephe sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi. Lider Altay, “Yaptığımız yatırımlarla Ereğli’mizin çehresini değiştiriyoruz” dedi. Lider Altay, Ereğli ve Karapınar’da çeşitli ziyaretlerde de bulunarak vatandaşlarla buluştu.


Konya Büyükşehir Belediye Lideri Uğur İbrahim Altay, Ereğli ve Karapınar’da çeşitli ziyaretlerde ve yatırım incelemelerinde bulundu.

Başkan Altay, Ereğli ziyareti kapsamında birinci olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Kent Meydanı’nda yürütülen 100 dükkanın cephe sağlıklaştırma çalışmalarını inceleyerek projede gelinen son durum hakkında bilgi aldı.
Konya’nın merkez dışındaki en büyük ilçesinin son yıllarda büyük bir değişimine ve dönüşümüne şahitlik ettiklerini söz eden Lider Altay, “Tarihi Kent Meydanı’ndaki iş yerlerinin ihyası da bu dönüşümün en değerli kesimlerinden. Yaptığımız yatırımlarla Ereğli’mizin adeta çehresini değiştiriyoruz. Geçtiğimiz Nisan ayında başlattığımız dönüşüm projesinde sona yaklaşık. İlçemize paha katacak bu dönüşüm projesi esnafımız için iyi olsun” dedi.

“EREĞLİ’DE EN UYGUN SONUCU ALMAK İSTİYORUZ”

Daha sonra AK Parti Ereğli İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek partililerle bir ortaya gelen Lider Altay, misyona yeni başlayan AK Parti İlçe Lideri İbrahim Erol’a iyi olsun temennisinde bulundu. 

Önümüzdeki Mart ayında yapılacak seçimlerle ilgili konuşan Lider Altay, “Hedefimiz tüm ilçeleri kazanabilmek. Alanda Cumhur İttifakı’nın adayı için çalışacağız. 5 yıldır Ereğli için yüzme havuzundan cephe sağlıklaştırmasına kadar değerli işler yaptık. Kelam verdiğimiz işleri yapmak için de uğraş sarf ediyoruz. Burada teşkilatımız yenileniyor. Ben liderimizin şahsında tüm yeni vazife alacaklara teşekkür ediyorum. Birlikte el ele bir seçim çalışması yürüteceğiz. Merkez dışındaki en büyük ilçemiz Ereğli. Ereğli’de en yeterli sonucu almak istiyoruz. Dün daima birlikte Sayın Cumhurbaşkanımıza kelam verdik. Start verildiği tarihten itibaren kapı kapı dolaşarak davamızı anlatmaya ve Konya’da en yüksek oyu almaya uğraş edeceğiz” sözlerini kullandı.

Parti teşkilatının akabinde vazifeye yeni atanan Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat’a da güzel olsun ziyaretinde bulunan Lider Altay, Uzun Çarşı esnafına iyi işler dileyerek vatandaşlarla sohbet etti.

BAŞKAN ALTAY KARAPINAR’I ZİYARET ETTİ

Ereğli’den sonra Karapınar’a geçen Lider Altay, birinci olarak Karapınar Belediye Lideri Mehmet Yaka’yı ziyaret ederek kolaylıklar diledi. Daha sonra Belediye Lideri Yaka ve AK Parti Karapınar İlçe Lideri Yusuf Zengin’le birlikte İnönü Caddesi’ndeki esnafa da iyi işler dileyen Lider Altay, vatandaşlarla sohbet etti.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen