Cum. May 3rd, 2024


Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Teşkilatı ve mahalle liderleriyle bir ortaya geldi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün hayatını kaybeden AK Parti Hüseyinalan Mahalle Lideri Mehmet Yılmaz anısına düzenlenen toplantıya Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Lideri Adnan Kurtuluş ve mahalle liderleri katıldı. Toplantıda Mehmet Yılmaz’ın ruhuna Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dualar okundu.

 

“Bu birliktelik bizim güçlü olduğumuzun en hoş ifadesi”

Soğanlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıda yaptıkları özverili çalışmalardan ötürü mahalle liderlerini tebrik eden Osmangazi Belediye Lideri Mustafa Dündar, “Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor ve kalmayacak. Bizim gayemiz daha güçlü bir ülke, güçlü bir devlet ve müreffeh bir toplum için çalışıyoruz. Milletimiz de bunun için bizlere dayanak veriyor ve bizlerle oluyor. Yaptığımız hizmetin karşılığı da seçimlerde muvaffakiyet elde ediyoruz. Bizlerin yaptığı hizmetler, yeni hizmetlerin talebi olarak bizlere dönüyor. 2002 yılından itibaren elhamdülillah AK Parti iktidar oluyor. Buradaki birliktelik bizim güçlü olduğumuzun en hoş sözü. Allah sizlerden razı olsun. Ülke düşmanlarının amacı Cumhurbaşkanımız, AK Parti ve Türkiye Cumhuriyeti’dir. Ülkemizin güçlenmesi tüm dünyadaki mazlumların umut kapısıdır.” dedi.

Dünya tarihinde görülmemiş bir katliam ve soykırımı İsrail’in Filistinlilere uyguladığını tabir eden Lider Dündar, “Bu katliama yalnızca Türkiye’den ses çıkıyor öbür yerden ses çıkmıyor. Türkiye mazlum insanların umudu. Cumhurbaşkanımız dünya 5’ten büyüktür ve yeni bir dünya tertibi diyor. Bizler bu süreçte kendi içimizde birliğimizi sağlayıp gücümüzü ortaya koyup bu gücü dünyaya hissettirerek yeni dünya nizamını kurmada Türkiye öncü olacaktır” diye konuştu.

Sadece bugün değil her vakit bir ortada olduklarını kaydeden AK Parti Osmangazi İlçe Lideri Adnan Kurtuluş da, “Bugün bir ortaya gelmemizdeki ana sebep Hüseyinalan Mahalle Liderimiz Mehmet Yılmaz ağabeyimizin hakkın rahmetine kavuşmasıdır. Bu aile çok büyük ve geniş bir aile. Bizler ömrümüzün sonuna kadar birlik beraberlik içinde olmaya çaba edeceğiz. Bizler yalnızca bugün değil ömrümüzün her günü süreci bir arada götüreceğiz inşallah. Önümüzde bir mahallî seçim var. Sandık konseyleriyle alakalı yüzde 93’ün üzerinde seçim işlerimiz, teşkilatla birlikte çok başarılı bir süreç geçirdi. Bunun ana mimarı kıymetli mahalle liderlerimizdir, rabbim hepinizden razı olsun. Biz mahalle liderlerimizle alaka seviyemizi toplanma ögesi olarak değil sorun çözen bir sistem olarak hayal ediyoruz. Bunu inşallah belediye liderlerimizin dayanaklarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen