Paz. May 5th, 2024


Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan askerlerimiz için tüm Nevşehirlilere mesken ve işyerlerine Türk bayrağı asmaları daveti yaptı.

Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, toplumsal medya hesaplarından paylaştığı görüntü ile Nevşehirlilere şehitler için ‘Türk bayrağı’ daveti yaptı. Şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifa dileyen Savran, “Milletçe dayanışma içerisinde olmamız gereken günlerden geçiyoruz. Kahraman Mehmetçiğimizle ne kadar gurur duysak azdır.  Alçaklarla çaba eden kahraman askerlerimize moral vermek için, meskenlerimizi ve işyerlerimizi Bayrağımız ile donatalım. Konutlarımıza, işyerlerimize ulu bayrağımızı asarak Mehmetçikle omuz omuza olduğumuzu söz edelim. Bu biçimde, kahraman ordumuzun yanında olduğumuzu haykıralım. Bağımsızlığımızın sembolü al bayrağımız için yaşayan bir millet olarak; devletimize, ordumuza ve Mehmetçiğimize güç verelim.” dedi.

Bu ortada Nevşehir Belediyesi tarafından vatandaşlara fiyatsız Türk bayrağı dağıtımı da başladı. Vatandaşlar, konut ve işyerlerine asmak için Nevşehir Belediyesi başkanlık binası girişinden bayraklarını temin edebilecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen