Pts. May 6th, 2024


Dikili Belediye Lideri Adil Kırgöz, 31 Mart 2024 mahallî seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanı  aday adaylığını Dikili halkının huzurunda açıkladı.

Dikili Atatürk Meydanı’nda miting havasında gerçekleşen aday adaylığı açıklama toplantısında Lider Kırgöz, geçen 5 yıllık vazife süresindeki hizmetleri ve gelecek periyoda yönelik projelerini Dikili halkıyla paylaştı.

Çok sayıda Dikilili vatandaşın ağır ilgi gösterdiği açık hava toplantısında CHP Dikili İlçe Lideri Emre Kırlı açılış konuşması yaptı.

Başkan Kırgöz “Yolumuz uzun, gücümüz yüksek, gençliğimiz var.”

Eşi Nesrin Kırgöz ile birlikte vatandaşları selamlayan Dikili Belediye Lideri Adil Kırgöz meydanı dolduran coşkulu kalabalığa seslenerek “31 Mart 2019’da sizlerin takdirleriyle Dikili tarihinin en yüksek oyunu alarak misyona geldim. Dikili’mizin meseleleri büyüktü lakin bizim kendimize olan inancımız de büyüktü. Ne yapacağımızı bilerek geldik. Bu belediyeyi tekrar ayağa kaldıracağız dedik. Bunu başardık. İktisadı güçlü, geleceğe itimatla bakan prestijli bir belediye yarattık. Misyona geldiğimde İzmir’in en borçlu ikinci belediyesiydik, bugün en borçsuz ikinci belediyesiyiz. Dikili’miz için gecemizi gündüzümüze kattık. Hengameden değil hizmetten beslendik. Ayrıştıran değil birleştiren olduk. Bu meydanda olduğu üzere “Birlikte Dikili” olduk. Gücümü, yüzünü aydınlığa dönmüş, halini Cumhuriyetten, özgürlükten, Atatürk’ten yana koymuş, insanlığın kitabını yazmış siz kıymetli Dikili halkından aldım. Beş yıllık vazife süremde sizlerin takviyesini daima yanımda hissettim. İlçe örgütümüze, belediye çalışanlarımıza, meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. Aileme ve eşime de teşekkürü borç bilirim. Her vakit yanımda oldular. Müracaatımızı yaptık. Sizlerin huzurunda, kuruluşun ve kurtuluşun, Ulu Liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi CHP çatısı altında fakat tüm Dikili’yi kucaklayan bir anlayışla bu ilçeyi 5 yıl daha yönetmeye talibim. Dikili’de her şey bundan sonra daha özel ve daha hoş olacak.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen