Sal. Nis 30th, 2024


 

Piyano sihirbazları Antalya ve Alanya’da şov yaptı

 

Antalya’da Piyano Büyüsü: ‘Il Grande Piano’

 

23. Memleketler arası Antalya Piyano Festivali’nin kent aktiflikleri kapsamında mükemmel performanslarıyla ‘Il Grande Piano Grubu’, Antalya ve Alanyalılarla buluştu.  Yere kurulan ve ayakla çalınan dev klavyeleri ile şenliğe renk katan ‘Il Grade Piano Grubu’, şovlarıyla büyük alkış aldı.

 

Antalya ve Alanyalılar piyano sihirbazları olarak tanınan ‘Il Grande Piano Grubu’ ile büyülü bir buluşmaya şahit oldu. Dev klavye üzerinde ayakla çalınan müzikleri ile tanınan iki kişilik dev takım, Antalya ve Alanya’da unutulmaz anlar yaşattı.

DEV KLAVYE ÜZERİNDE DANS ETTİLER

23. Antalya Piyano Şenliği’nin kent aktiflikleri kapsamında hafta sonu gerçekleşen ‘Il Grande Piano Grubu’, birinci olarak Antalya Saat Kulesi önünde müzik tutkunları ile buluştu. Yer üzerine heyeti, tuşları yaklaşık bir metre uzunluğunda devasa büyüklükteki piyanoyu ayaklarıyla çalan küme üyeleri müzik severlere süper bir şov sergiledi. 

ALANYA’DA HARİKA GÖSTERİ

‘Il Grande Piano Grubu’ Alanya Alanyum AVM’de de bir şov gerçekleştirdi. Yerli ve yabancı vatandaşların ilgi gösterdiği aktiflikte dev klavye aracılığıyla birbirinden hoş yapıtları seslendiren ‘Il Grande Piano Grubu’ klavye üzerinde adeta dans ederek, unutulmaz anlar yaşattı. 

MİNİKLER EŞLİK ETTİ

İki günlük şovlara çocuklar da büyük ilgi gösterdi. ‘Il Grande Piano Grubu’ çocuklara ritimle eşlik etti ve birlikte müzik çaldı. Vatandaşlar, dev klavye üzerindeki büyülü performansı izlemenin keyfini çıkardı. Küme üyeleri, Antalya ve Alanyalılara etkileyici gösterisiyle unutulmaz anlar yaşattı.

600 MİLYON GÖRÜNTÜLEME

Sosyal medyada şovları 600 milyondan fazla görüntülemeye ulaşarak rekorlar kuran küme bugüne dek 20’ye yakın ülkede performanslarını sergiledi ve milyonlarca müziksevere ulaştı. Geçen yılki şenlikte de Antalya’da süper etkinliklere imza atan ‘Il Grande Piano Grubu’nun birebir anda birkaç kişinin çalabildiği ve koreografilerle renklenen performanslarına izleyiciler de eşlik edebiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen