Paz. May 5th, 2024


İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, Türkiye Sosyalist Personel Partisi’nin temsilcilerini makamında ağırladı. Lider Soyer’e 2024 lokal seçimlerinde dayanak kararı alan Parti’nin Genel Lider Yardımcısı Alper Gülay, “Biz sizinle beraberiz. Bizim için kıymetlisiniz, İzmir için değerlisiniz” dedi. Lider Soyer de, “Böyle bir diyalog kurmuş olmamız çok değerli. Bu dayanışma memleketin geleceğine ışık tutacak” dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer, Türkiye Sosyalist Personel Partisi Genel Lider Yardımcısı Alper Gülay ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Parti olarak 2024 yılında yapılacak lokal seçimlerde Lider Tunç Soyer’i destekleme kararı aldıklarını belirten Genel Lider Yardımcısı Alper Gülay’a, Parti İzmir Vilayet Lideri Müge Özerk, Konak İlçe Lideri Türker Gülay, Karşıyaka İlçe Lideri Yağmur Kızıltan ve yöneticiler eşlik etti. 

“Bütün İzmir daima birlikte söyleyelim”
Başkan Soyer’e hitaben konuşan Genel Lider Yardımcısı Alper Gülay, “Sizinle beraberiz. Seçim için sonsuz dayanağımız olacak. Seçim gecesi, her şey ilan edildiğinde Çav Bella’yı bizimle söylemenizi istiyoruz” dedi. Lider Soyer ise “Ne hoş bir teklif. İnşallah bütün İzmir daima bir arada söyleyelim” cevabını verdi. Gülay ayrıyeten “İzmir Türkiye için çok kritik. İzmir düşerse Türkiye düşer. Biz sizinle beraberiz. Bizim için kıymetlisiniz, İzmir için değerlisiniz” sözlerini kullandı. 
Destek vurgusu yapan Vilayet Lideri Müge Özerk de, “İl örgütü olarak arkanızdayız. Yapabileceğimiz ne varsa yapmak istiyoruz” diye konuştu.  Lider Soyer de, “Sizlerle bu türlü bir diyalogun kurulmuş olması benim için de çok değerli” dedi. 

“Bu birliktelikler geleceğe ışık tutacak”
Ziyaretten memnunluk duyduğunu belirten Lider Soyer de, “Böyle bir diyalogun kurulmuş olması benim için de çok pahalı. İnşallah bu birliktelikler, dayanışma memleketin geleceğine de ışık fiyat. Buradan bir gelecek tasarlamak lakin bu memleketi kurtaracak. Ben kazanacağımıza inanıyorum. Bugün içinde bulunduğumuz yoksulluk, cehalet, sefalet bu memleketin hak ettiği bir şey değil. Bunu değiştirmek istiyorsak da işbirliği yapmamız, birbirimizi dinlememiz lazım. Buna çok muhtaçlığımız var. Birbirimizi anlamaya çok gereksinimimiz var. Farklılıklarımızı koruyarak bunları yapabiliriz” dedi. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen