Paz. Nis 28th, 2024


Dünyanın en çok satan ikinci TV markası TCL Electronics, yeni mutabakatlarla oyun tecrübesini zenginleştirmeye devam ediyor. Call of Duty’nin resmi TV partneri TCL, bu iş birliğini oyunun kısa mühlet evvel piyasaya sürülen Çağdaş Warfare III sürümünde de devam ettireceğini açıkladı.

Türkiye’de Bilkom garantisiyle tüketicilerle buluşan TCL Electornics, e-spor alanında iş birliklerini yeni mutabakatlarla sürdürüyor. TCL’in oyuncular için gelişmiş özellikler sunan TV modelleri; birçok değerli teknolojik fonksiyonunun yanı sıra, oyun tecrübesine getirdiği yenilikçi bir bakış açısıyla yeni periyotta de oyuncuların yanında olacak. Daha evvel Call of Duty’nin resmi TV ortağı olduğunu duyuran şirket, bu iş birliğini Modern Warfare III sürümü ile bir sonraki basamağa taşıdı. TCL’in Call of Duty ile olan mevcut iş birliğini bir üst düzeye taşıması, şirketin oyuncularla olan bağını güçlendirme ve oyun tecrübesini bir üst düzeye taşıma yolundaki kararlılığının kıymetli bir adımını oluşturuyor. 

TCL’in 4K HDR PREMIUM 2000 Nit parlaklık tecrübesi de dahil olmak üzere ayırt edici oyun özellikleri ortasında; Quantum DOT takviyesi, HDMI 2.1 ile 144Hz’e kadar değişken yenileme suratına (VRR) sahip en yeni jenerasyon Küçük LED teknolojisi, 240Hz Oyun Hızlandırıcı, Otomatik Oyun Modu (ALLM), Game Master 2.0 ve AMD FreeSync Premium Pro yer alıyor.

Neredeyse her kare suratında kesintisiz ve doğal bir oyun tecrübesi vaat eden yeni jenerasyon TCL TV’ler, oyun ekranındaki dalgalanmalara ve kırık karelere son veriyor. Dinamik HDR formatlarını da destekleyen ve bant genişliği kapasitesini 48 Gbps’ye kadar yükselterek oyun tecrübesini artıran TCL, en akıcı aksiyona ve optimize edilmiş performansa imza atıyor.

TCL’in AiPQ Processor 3.0 motoru, görüntüleme tecrübesini bir adım ileri taşıyan 5 Ai-Picture-Quality algoritmasının yanı sıra, Full Array Local Dimming özelliği ile giriş sinyallerine nazaran art ışığı ve imgeyi kusursuz bir biçimde dengeliyor. Böylelikle her karede gelişmiş ışık ve gölge detaylarının öne çıkmasını sağlıyor. Dolby Vision IQ ve Dolby Atmos tarafından desteklenen manzara kalitesi, oyunlardaki yüksek süratli hareket sahnelerini, IMAX Enhanced sertifikalı surround ses ile birleştirerek, göz alıcı bir oyun tecrübesine imza atıyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen