Paz. Nis 28th, 2024


TEMA Vakfı, 2024 yılına günler kala hem sevdiklerimize hem tabiata verilecek en hoş ikramın daha yaşanabilir bir gelecek olduğunun şuuruyla “Bu topraklara diktiğimiz her bir fidan yeni bir umut” diyerek manalı bir armağan arayışında olan herkesi umutları yeşertmeye, fidan bağışı yapmaya çağırıyor.

İklim kriziyle çabada ağaçlandırma çalışmalarının tesiri hayli büyük. Ormanlar, iklim kriziyle gayret için kıymetli bir karbon yutak alanı. Ayrıyeten iklim değişikliğinin neden olduğu ısı ve çok hava olaylarına maruz kalmada tampon vazifesi görürler. Bu nedenle her geçen gün tesirlerini artıran iklim krizinden korunmak için orman varlıklarımızı muhafazamız ve alanını artırmamız büyük ehemmiyet taşıyor.

Sürdürülebilir ömür unsuruyla başta toprak olmak üzere tüm doğal varlıkların korunması için çalışan ve  1 milyonu aşkın  gönüllüsüyle paylaşmanın,  doğa  ve  insan sevgisinin önemine inanan TEMA Vakfı, 1992’den bugüne 38 milyondan fazla fidanı toprakla buluşturdu.

 

Yeni yıl hediyeniz fidan olsun, kalpler umutla dolsun!

TEMA Vakfı, yeni yıla girerken anlamlı bir hediye arayışında olan herkesi orman  varlıklarımızı artırmak için fidan bağışı yapmaya çağırıyor. Yaşanabilir bir gelecek için Vakfın web sitesi (tema.org.tr) üzerinden fidan bağışı yapabilir, bağış ile birlikte isme özel hazırlanabilen sertifikaları sevdiklerinize,  iş ortaklarınıza, çalışanlarınıza ya da  müşterilerinize hem elektronik hem basılı olarak gönderebilir ve yeni yıllarını kutlayabilirsiniz.

 

Fidan bağışı yapmak ve sertifika hediye etmek için:

tema.org.tr/yeni-yil-secenekleri

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen