Per. May 2nd, 2024


GroupM Türkiye’de Üst Seviye Atama

Tuğba Tuğman, GroupM Türkiye’nin yeni Chief People Officer’ı olarak atandı. 

 

MARKALARIN reklam ve irtibat süreçlerinin en âlâ formda hayata geçirilmesini sağlayan dünyanın başkan medya yatırım ve reklam şirketi Group M Türkiye’nin Chief People Officer’ı olarak Tuğba Tuğman atandı. Tuğman, şirketin insan ve kültür grubuna liderlik ederek, küresel vizyon çerçevesinde Türkiye idare grubuna katkı sağlacak.

 

Tuğba Tuğman kimdir?

Tuğba Tuğman, Boğaziçi Üniversitesi’nde Psikoloji ve Ruhsal Danışmanlık Çift Anadal programlarını tamamladıktan sonra, Rotary International bursuyla bir yıl boyunca University of Georgia’da psikoloji alanında konuk öğrenci olarak eğitim aldı. İşletme alanındaki yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Örgütsel Davranış kısmında tamamladı ve tezini yönetici davranışlarının şirket iklimi ve çalışan iş tatmini üzerindeki tesirleri üzerine gerçekleştirdi. Akademik mesleğine devam eden Tuğman, 2023 yılında Istanbul Rumeli Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji alanında ikinci bir yüksek lisans yaparak Klinik Psikolog unvanını almaya hak kazandı.

İnsan Kaynakları mesleği boyunca profesyonel yöneticilik, danışmanlık ve gelişim koçluğu alanlarında faaliyet gösteren Tuğman, milletlerarası şirketlerde büyüme ve değişim süreçlerinde kıymetli rol oynadı. İnsan Kaynakları departman yapılanması, organizasyonel yetkinlik gelişimi, üst seviye yetkinlik değerlendirmesi, değişim idaresi ve IK süreç ve sistem geliştirme projelerinde tecrübe kazandı.

Uluslararası Koç Federasyonu, ICF’den “Profesyonel Koç” sertifikası sahibi olan Tuğman, üst seviye yöneticilerin gelişim ve değişim süreçlerine odaklandı. Ayrıyeten, Hamburg merkezinde gerçekleştirilen “Karanlıkta Diyalog Müzesi”nde empati, bağlantı, grup çalışması atölyelerini gözlemleme ve deneyimleme bahtı buldu. Türkiye’de farklı şirketler için küme çalışmaları tasarlayarak ve faaliyetlere liderlik ederek çeşitli projelerde bulundu. Galatasaray Spor Kulübü Derneği’nde İnsan Kaynakları’nı temsilen Icra Konseyi üyeliği vazifesini üstlenen Tuğman, Hitay Holding- Intralot paydaşlığı bulunan Bilyoner Teknoloji Şirketi’nde İnsan Kaynakları kısmını yönetti ve organizasyonel gelişim süreçlerine liderlik etti.

GroupM Türkiye’de “Chief People Officer” olarak misyona başlayan Tuğman, şirketin İnsan ve Kültür takımına liderlik ederek, küresel vizyon çerçevesinde Türkiye idare grubuna katkı sağlıyor. Kendisini GroupM Türkiye olarak tebrik ediyor, muvaffakiyetlerinin devamını diliyoruz. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen