Cts. May 4th, 2024

Usul Ventures ve İş Dünyasında Global Büyümeye Tesirleri, Kaan Özçelik’in İştiraki ile Ekoturk TV’de!

Çapraz listeleme ve halka arz süreçlerinde şirketlere memleketler arası güvenlik ve şeffaflık standartlarına sahip danışmanlık hizmetleri sunan Metot Ventures kurucu ortağı Avukat Kaan Özçelik, 22 Aralık Cuma günü saat 12:00’da, Ekoturk TV’de Ahu Orakçıoğlu’na konuk olacak. Yaklaşık 20-25 dakika sürecek programda, milletlerarası pazarlara girmek isteyen Türk şirketlerinin izlemesi gereken kritik adımlar ve Tarz Ventures’ın şirketleri küresel ahenk evresine hazırlama konusunda sağladığı yetkinlik, karşılıklı sohbet halinde tartışılacak. 

Uzman Avukat Kaan Özçelik’in pay senedi piyasa tahlillerine ve halka arz taleplerinin yurt dışı sermaye piyasalarında elde ettiği dinamiklere değineceği program, tıpkı vakitte OTC Markets Listesi’ne girmeyi başaran birinci Türk firması Yöntem Ventures bünyesinde sunulan, küresel pazarlara açılma evresindeki firmalar için risk eliminasyonu yaparak tesirli ve sürdürülebilir büyüme hedefleyen danışmanlık hizmetinin ayrıntılarını da içerecek. 

Türk Şirketlerini Milletlerarası Pazarlara Hazırlamanın Ayrıntıları, Programın Ana Konusu Olacak

Finans ve iş dünyasındaki tecrübesinin yanı sıra ayrıntılı market öngörüleri ile de isminden kelam ettiren halka arz başkanı Kaan Özçelik, Cuma günü Ekoturk TV’de katılacağı Ahu Orakçıoğlu’nun programında, Türk şirketlerini yatırım süreçlerine hazır hale getirme ve memleketler arası pazarlarda listeleme mevzularına açıklık getirecek. Kurumsal idare prensipleri ve şirket sürdürülebilirlik raporlamaları da dahil olmak üzere, finans geleceğini yine tanımlayan kıymetli noktalara parmak basarak gerçekleşecek sohbette, Kaan Özçelik’in kurucu iştirakini yaptığı Adap Ventures’ın Türk şirketlerine küresel alanda sunduğu danışmanlık hizmetlerinin ayrıntıları ve rekabetçi kalma konusundaki yararları da yakından irdelenecek. ABD otorileri tarafından tanınan birinci onaylı Türk danışmanlık firması olarak da bilinen Adap Ventures’ın sermaye piyasalarına en güçlü formda girmek için sunduğu dayanak ve çapraz listeleme konusunda merak edilen birçok soru da beğenilen sohbet eşliğinde yanıtlanmış olacak.

Global piyasalara ahenk süreçlerinde atlanmaması gereken kritik stratejilerden haberdar olmak ve “uluslararası sağlam danışmanlık” damgalı Yöntem Ventures’e ilişkin güçlü hizmet yelpazesi hakkında bilgi almak istiyorsanız, Kaan Özçelik’in etkin iştiraki ile gerçekleşecek Ekoturk TV Ahu Orakçıoğlu canlı yayınını kaçırmayın!

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen