Cts. May 4th, 2024


Türkiye Finans İştirak Bankası, birinci kere maaşını taşıyacak emeklilere özel 12.500 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Banka, 31 Aralık 2023 tarihine kadar devam edecek kampanyada, emekli maaş̧ müşterilerinin referans olacakları emekli tanıdıkları için de 2.500 TL’ye varan nakit mükafata sahip olma fırsatı sunuyor.

Toplumun farklı kesitlerini desteklemeyi sürdüren Türkiye Finans, Emekli Maaş Promosyon Kampanyası ile maaşlarını Türkiye Finans’a taşıyan emeklilere özel fırsatlar sunuyor. Maaşını Türkiye Finans’a getiren emekliler 12.500 TL’ye varan nakit promosyon ödemesi almaya hak kazanırken; yakınlarının emekli maaşını Türkiye Finans’a taşımasına aracılık etmeleri durumunda ise her bir emekli yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit mükafatın sahibi olabilecek. 

Emekli maaşı yatmadan 3 gün evvel 2.500 TL’ye kadar fiyatsız para çekme imkânı ve çok daha fazlası Türkiye Finans’ta!

Emekli Maaş Promosyon Kampanyası, promosyon ödemesi ve nakit mükafatların yanı sıra çok çeşitli avantajları da bir ortada bulunduruyor. Emekli müşterilerine kiralık kasa hizmetinde %50 indirim, maaş yatmadan 3 gün evvel Yedek Hesaptan 2.500 TL’ye kadar fiyatsız para çekme ayrıcalığı ile 8.300 mutabakatlı Yapı Kredi ve PTT ATM’lerinden günlük 5.000 TL’ye kadar fiyatsız para çekme fırsatının yanı sıra EFT, Havale ve FAST üzere bankacılık süreçlerini de fiyatsız gerçekleştirme imkânı tanıyor. 

Emeklilere şubede süreç önceliği tanınmasının yanında şubeye gitmeden taşınabilir telefonla imajlı görüşme ile de dakikalar içerisinde basitçe Türkiye Finans müşterisi olunabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen