Cum. Nis 26th, 2024

 

Belediye Lideri Alper Taban’ın her Cuma sabahı farklı bir mescitte düzenlediği ‘Bereket Sofrası Buluşmaları’ bu hafta Baykoca Mahallesi Hz. Ali Mescidinde gerçekleştirildi. Yeni İnegöl olarak da bilinen bölgeyle ilgili konuşan Lider Taban, Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi’nin yatırımlarıyla Yeni İnegöl’ün Baykoca’da yükseldiğini söyledi.

İnegöl Belediye Lideri Alper Taban’ın kış periyotlarında gerçekleştirdiği ‘Bereket Sofrası Halk Günleri Buluşmaları’ yaz periyodunda verilen ortanın akabinde evvelki hafta yine başlamıştı. Her hafta Cuma sabahı farklı bir mescitte düzenlenen ‘Bereket Sofrası’ halk günleri buluşmalarının üçüncü durağı Baykoca Mahallesi oldu. Rahmet Sofrası, bu sabah Hz. Ali Mescidinde kuruldu. Birlik ve beraberliğin artması ve vatandaşlar ile kucaklaşma ismine düzenlenen Rahmet Sofrası buluşmaları kapsamında Lider Alper Taban ve beraberindeki heyet, Baykoca Mahallesi sakinleri ve cami cemaatiyle buluştu.

MAHALLENİN SIKINTILARI KONUŞULUYOR

Vatandaşların istek, şikayet ve dileklerini birinci ağızdan Lider Taban ve ilgili yöneticilere ilettiği Rahmet Sofrası Halk Günleri etkinliğinde kılınan sabah namazının akabinde mahalle sakinleri ve cami cemaatiyle simit, zeytin ve peynir ile kahvaltı yapılırken, birebir vakitte mahallenin ve bölgenin problemleri dinlenerek birlikte ortak tahliller üretiliyor.

Belediye Lideri Alper Taban ile beraberindeki AK Parti İlçe Lideri Mustafa Durmuş, Belediye Lider Yardımcısı Fevzi Dülger, meclis üyeleri ve AK Partili yöneticilerin iştirakiyle gerçekleşen Rahmet Sofrası etkinliğinde, sabah namazının kılınmasının akabinde caminin avlusunda kısa bir müddet evvel açılışı yapılan Taziye Konutunda bulunan çay ocağında cemaatle birlikte kahvaltı sofrasına geçildi. Zeytin, peynir ve simitle yapılan kahvaltı sonrası vatandaşlara hitaben konuşan Belediye Lideri Alper Taban, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

YENİ İNEGÖL BAYKOCA’DAN DOĞUYOR

Baykoca Mahallesinin İnegöl’ün gelişim bölgesi olduğunu hatırlatan Lider Taban, “Burası Yeni İnegöl’ün yükseldiği bölge. Yeni bir kent inşa ediliyor. Eksiklerimiz var, muhtaçlıklar var. Hepsini biliyoruz. Hem Büyükşehir Belediyemiz hem İnegöl Belediyesi olarak bizler Yeni İnegöl’ün yükseldiği bu bölgede önemli yatırımlar yapıyoruz. İnşallah çağdaş bir kent doğacak burada” dedi.

Konuşmanın akabinde Lider Taban mahalle sakinlerine de kelam verdi. Vatandaşların İnegöl ve yaşadıkları mahalle özelinde sıkıntıları dinlenirken, talep ve gereksinimler üzerine istişareler de yapıldı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen