Cts. Nis 27th, 2024


Akfen Holding bünyesinde Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü olarak misyonunu sürdüren Ece Demirpençe, Sertac Karaağaoğlu’nun vazifeden ayrılmasıyla Akfen GYO A.Ş.’de vekâleten Genel Müdür olarak atandı.

Vekâleten Akfen GYO Genel Müdürlüğü’ne getirilen Ece Demirpençe, lisans eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Kent ve Bölge Planlama bölümünde tamamlamış olup, İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programı mezunudur.

Ece Demirpençe, iş hayatına 2003-2005 yılları arasında Proje İdare A.Ş. bünyesinde Gayrimenkul Geliştirme Danışmanı olarak başladı. 2005 yılında, Hollanda merkezli Multi Development firmasına geçen Demirpençe, burada 10 yıl mühletince büyük ölçekli, memleketler arası gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi ve yönetilmesi alanında sırasıyla Proje Müdür Yardımcısı, Ticari Proje Müdürü, Yatırım ve Operasyonlar Yöneticisi ve Ticari Yönetici misyonlarında bulundu.

2016 yılında Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek online perakende alanında şirketini kurdu ve kendi markası ile girişimcilik ekosisteminde başarılı bir yol aldı. 2023 yılı başında Akfen Holding’de Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörü olarak vazifeye başlayan Ece Demirpençe, Sertac Karaağaoğlu’nun misyondan ayrılmasıyla birlikte 2024 yılı itibariyle vekâleten Akfen GYO Genel Müdürü olarak vazifesine başladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen