Paz. Nis 28th, 2024


Bergama Belediye Meclisi Ocak Ayı Olağan Toplantısı Lider Hakan Koştu idaresinde gerçekleşti. Aralık ayı meclis toplantısına ilişkin tutanakların okunmasıyla başlanan toplantıda Lider ve meclis üyelerince gündeme ek edilen önergeler görüşüldü.

Başkan Koştu, verilen soru önergelerinin yanıtlar konusunda tatmin olmayan Uygun partili Meclis Üyeleri’ne ‘Yan yana oturuyorsunuz lakin birbirinizden haberiniz yok, birebir önergeyi veriyorsunuz’ dedi. Sayıştay Raporu’ndan kopyala yapıştır yaparak tıpkı kümeden birebir önergeyi veren Düzgün partili meclis üyelerine karşı Bergama Belediye Lideri Hakan Koştu, ‘Bu raporun önerge olarak verilmesi bir yandan da faaliyet raporlarımız oluyor. Sayıştay raporundaki bulgular tüm belediyelerde bulunan eksikliklerin olduğu rapordu. Yapılan onca işe karşın Sayıştay Raporu’nda rastgele bir mali ve hukuksal sorumluluk bulunamamıştır. Sayıştay Raporu ile ilgili unsurlardaki eksikliklerin tamamı düzeltilip Sayıştay’a raporlanmıştır.

Hakan Koştu, Muhalefete Seçim Tüyosu Verdi

İnönü Caddesi ile ilgili devamlı tıpkı önergeyi gündeme getiren Düzgün partili Meclis Üyeleri’ne Hakan Koştu’nun karşılığı sert oldu. Yüzbinlerce m2 yol ve asfalt yaptıklarını söyleyen Hakan Koştu, İnönü Caddesi’ndeki 300 metrelik kısmın yapı gereçleri ile kusur bulan muhalefet meclis üyelerine çok değerli bir seçim tüyosu verdi. İnönü Caddesi ile ilgili seçim broşürlerinde vaatte bulunmayı tavsiye eden Hakan Koştu, “Göreve gelir gelmez millete burayı söktüreceğinizi söyleyin” dedi. İnönü Caddesi ile ilgili itiraz sürecinin hala devam ettiğini söyleyen Hakan Koştu, Bergama’yı güzelleştirmeyi devam edeceklerini söyledi.

“Sizi millete şikâyet edeceğim”

5 yıl boyunca yapılan tüm hizmetleri mahkemeye, üst heyetlere ve CİMER’e şikâyet ederek tüm projelerin sekteye uğramasını istediklerini söyleyen Hakan Koştu, “Hizmetlerimizi nispeten yavaşlatmayı başarsalar da projeleri tamamlayıp hizmete alacağız. Artık vakit sandığı gitme vakti bende bu yaptıklarınızdan ötürü sizi millete şikâyet edeceğim. 5 yılda 4 sefer kontrolden geçtik, artık millete hesap verme vakti, seçim süreci içerisinde herkes yaptıklarının hesabını verecek siz de yapmadıklarınızı ve yaptırtmadıklarınızın hesabını vereceksiniz. Bu hizmet size fazla geldi anlıyoruz, bizim vatandaşımıza yapacağımız daha çok hizmet var” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen