Çar. May 1st, 2024


Beylikdüzü’nde yeni yıl heyecanı Beylikdüzü Kış Festivali’nde yaşandı. Beylikdüzü Belediyesi tarafından ışıklar ve süslemelerle donatılan şenlik alanı, 11 gün boyunca birbirinden keyifli etkinliklere konut sahipliği yaptı. Şenliğin son gününde alanı ziyaret ederek vatandaşlarla bir ortaya gelen Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır aktiflikleri Beylikdüzü’nde buluşturmaya devam ediyoruz. 2024 yılı inşallah tüm hoşlukları Beylikdüzü’nde yaşayacağımız günleri beraberinde getirir” dedi.       

İlçenin birçok noktasını renkli ve ışıltılı süslemelerle donatan Beylikdüzü Belediyesi, bir kere daha yeni yıl coşkusunu Hayat Vadisi’ne taşıdı. Ömür Vadisi 1. Etap içerisinde ışıklar ve süslemelerle donatılan Beylikdüzü Kış Şenlik alanı ilçe halkının ilgi odağı oldu. Buz pisti, ikramlık eserler ve yiyecek-içecek stantlarının da yer aldığı şenlik epeyce renkli imajlara sahne oldu.  Şenliğin son gününde alanı ziyaret ederek vatandaşlarla bir ortaya gelen Beylikdüzü Belediye Lideri Mehmet Murat Çalık, yeni yılın tüm hoşluklarının Beylikdüzü’ne ve ülkeye huzur getirmesini diledi. Lider Çalık, “Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına yakışır aktiflikleri Beylikdüzü’nde buluşturmaya, Beylikdüzü’nde hayatı düzgünleştirmeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz. 2024’ün memlekete ülkemize ve hoş İstanbul’umuza uğurlu gelmesini dilek ediyoruz” biçiminde konuştu.

 

“Beylikdüzü’nü en hoş haliyle 2024 yılına hazırlamak istiyoruz”

Beylikdüzü Kış Şenlik alanının Hayat Vadisi’nin değerli bir noktasında kurulduğunu belirten Lider Çalık, “Biz burayı insanların ruhuna uygun gelecek formda düzenledik. İnsanların yaşamış olduğu bütün zorlukları unutacağı bir alan haline dönüştürme uğraşı içeresinde olduk. Çocuklar eğlensin diye şenlik alanında her akşam yapay kar yağışı yağdırıyoruz. Çocukların kullandığı buz pisti ve farklı aktivite alanları mevcut. 2024 yılı inşallah tüm hoşlukları Beylikdüzü’nde yaşayacağımız günleri beraberinde getirir. Beylikdüzü’nde Cumhuriyetimizin kazanımlarından asla ödün vermeden, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün prensibinden onun anlayışından ve fikirlerinden asla ayrılmadan bir yol yürüyoruz. 2024 yılının bütün memleketimize huzur, memnunluk ve barış getirmesini diliyorum. Sevgi tohumlarını ekmeye ve Beylikdüzü’nde hoşlukları çoğaltmaya devam ederek, Beylikdüzü’nü en hoş haliyle 2024 yılına hazırlamak istiyoruz ve bu kente hizmet etmeye devam edeceğiz.” biçiminde konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen