Sal. May 21st, 2024


Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Atatürk Parkı’nda bu yıl dördüncüsü düzenlediği BuzzFest başladı. Yalnızca Kadıköylülere değil tüm İstanbullulara eğlenceli vakit geçirme imkânı sunan buz pisti bu yıl da renkli imgelere sahne olacak ve iştirakçiler yeni yıla BuzzFest coşkusuyla girecek.  

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış Atatürk Parkı’nda birincisini 2020 yılında düzenlediği ve ağır ilgiyle karşılanan BuzzFest bu yıl da 30 Aralık 2023 – 10 Mart 2024 tarihleri ortasında ziyaretçilerini ağırlayacak. Geçtiğimiz yıllarda 100 binin üzerinde iştirakçinin ziyaret ettiği şenlik, 360 metrekare buz pisti alanı, 75 metre kayma yolu ve 30 metre buz kaydırağı ile bu yıl da 4 yaş üstü her kullanıcıya açık olacak.

Kalamış Atatürk Parkı’nda bulunan Gençlik ve Spor Merkezi’ndeki iki halı alandan biri özel bir teknoloji kullanılarak buz pistine dönüştürüldü. Öbür halı sahanın bulunduğu yer ise bu yıl Kadıköylü küçük esnafın eserlerinin satışını yapabileceği süreksiz dükkânlardan oluşan Kış Karnavalı alanı haline getirildi. BuzzFest, 10 Mart’a kadar her gün 10.00 – 22.00 saatleri ortasında açık olacak. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen