Paz. Nis 28th, 2024


Gemlik Belediyesi Kurşunlu Yaşlı Konuk Evi’nde bulunan yaşlılar süper bir tertiple yeni yıla merhaba dedi.

 Gemlik Belediyesi her yıl olduğu üzere bu yılda Kurşunlu Yaşlı Konuk Evi’nde ağırladığı yaşlıları unutmadı. Gemlikli müzisyen Saim Celayır ve orkestrasının seslendirdiği birbirinden hoş yapıtlarla hoş anlar yaşayan yaşlılar, daima bir ağızdan söyledikleri müziklerle gecelerine sevinç kattılar. Gemlik Belediyesi Sıhhat İşleri Müdürü Dr. Veteriner Doktor Hakan Uğur’un eşlik ettiği program yılbaşı pastası bölümü ile devam etti.

  Kısa bir konuşma yapan Gemlik Belediyesi Sıhhat İşleri Müdürü Dr. Veteriner Tabip Hakan Uğur, “Gemlik Belediyesi olarak konuk konutumuzda ikamet eden sizleri yalnızca hizmet verdiğimiz vatandaşlarımız üzere değil, ailemizin bir ferdi olarak görüyoruz. Siz pahalı büyüklerimizle birebir çatı altında buluşmaktan çok mutluyuz. Her günümüz bu türlü sevinçli geçsin. 2024 yılı sıhhat, memnunluk ve huzur getirsin.” Sözlerini kullandı.

 Kurşunlu yaşlı konuk konutunda ikamet eden vatandaşlar ise, tesisten çok şad olduklarını söz ederken, Gemlik’in muhtaçlığı olan bu hizmeti yaşlılara  sunduğu için Belediye Lideri Mehmet Uğur Sertaslan’a teşekkür etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen