Paz. Nis 28th, 2024


Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, ilçede sıhhat alanında yapılan değerli yatırımlardan olan Gölcük Yeni Devlet Hastanesi ve Düzağaç Aile Sıhhati Merkezi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.

Gölcük’te sıhhat alanında yapılan değerli iki büyük yatırım olan Gölcük Yeni Devlet Hastanesi ve Düzağaç Aile Sıhhati Merkezi’nde çalışmalar süratle devam ediyor. Gölcük Belediye Lideri Ali Yıldırım Sezer, iki projede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Lider Sezer; çalışmaların büyük oranda tamamlandığı Gölcük Yeni Devlet Hastanesi ve inşası devam eden Düzağaç Aile Sıhhati Merkezi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

GÖLCÜK YENİ DEVLET HASTANESİ’NDE ÇALIŞMALAR SON AŞAMADA

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi; Gölcüklüler’e hizmet vermek için gün sayıyor. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı; 256 sarsıntı izolatörü ile zelzeleye sağlam olarak inşa edilen, 45.000 m2 kapalı alana sahip, 272 yatak, 9 ameliyathane, 62 poliklinik yer alacağı, toplam 8 kattan oluşan Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin kısa müddette hizmete açılması planlanıyor.

 HASTANEDE NELER OLACAK?

Hastanede ayrıyeten; 28’i erişkin, 7’si yeni doğan olmak üzere; toplam 35 ağır bakım yatağı, 26 yataklı diyaliz ünitesi, 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere; toplam 9 ameliyathane, 71 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik (SDL) konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi üzere özellikli alanlar ile; 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark bulunuyor.

DÜZAĞAÇ AİLE SIHHATİ MERKEZİ

9 tabibin çalışacağı, 674 m2 alanlı, Düzağaç Aile Sıhhati Merkezi’nin kaba inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. 112 Acil Yardım Hizmeti olarak da kullanılacak olan binanın kısa bir vakitte hizmete girmesi planlanıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen