Paz. Nis 28th, 2024


Konak Belediye Lideri ve İzmir Büyükşehir Belediye Lider Aday Adayı Abdül Batur, CHP İzmir ilçe örgütleri çeşidini tamamladı. Tüm ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Batur, çalışmaların örgütle birlik ve beraberlik içinde yürütüleceğini belirterek, “Birlikte İzmir anlayışıyla çıktığımız bu yolda, örgütten aldığımız güçle İzmir’de her kesitten en yüksek oyu alacağıma eminim” diye konuştu.

Konak Belediye Lideri ve İzmir Büyükşehir Belediye Lider Aday Adayı Abdül Batur, CHP ilçe örgütleri cinsini tamamladı. İlçe örgülerini tek tek ziyaret eden Batur partililerle bir ortaya gelerek, bölgelerin meşakkatlerini ve gereksinimlerini dinledi.

Başkan Abdül Batur CHP Kınık, Bergama, Dikili, Aliağa, Foça, Menemen, Kiraz, Beydağ, Ödemiş, Tire, Bayındır, Selçuk, Torbalı, Menderes, Karaburun ve Çeşme ilçe başkanlıklarına da giderek, örgüt ziyaretleri tipini tamamladı. Her ilçe başkanlığında partililerle bir ortaya gelerek, bölgelerde yaşanan külfetleri ve muhtaçlıkları dinleyen Batur, ilçe örgütlerinin çok kıymetli olduğuna dikkat çekti. Batur, “Bir belediye liderinin, örgütle uyumlu çalışma yapmazsa hiçbir bahtı olmaz. Örgütümüz olmazsa hiçbir şey olmaz. Önümüzde sonuçları çok kıymetli olan, çok kritik bir seçim süreci var. Örgütümüzün çalışmaları çok kıymetli. Sonuçta kim aday olursa olsun seçime örgütümüzle birlikte girilecek. Ben her vakit örgüte kıymet veren bir belediye lideri oldum. Örgütle bir ortada, omuz omuza çalışmayı benimsedim. Örgütü ardına alan belediye lideri gereksinim duyacağı güce ulaşır ve en değerlisi de muvaffakiyet gelir; zira belediyenin yaptığı çalışmaları vatandaşa en âlâ anlatacak örgütümüzdür. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerime birebir anlayışla devam edeceğimden en küçük bir kuşkunuz olmasın” dedi.

 

“Tecrübeliyim, ben bu işi yaparım”

Konak Belediye Başkanlığına aday olurken, “Hizmet etmeye geliyorum” dediğini hatırlatan Batur, “Bu anlayışla misyonu teslim aldım ve Konak’taki beş yıllık sürecimde de kentime hizmetimi hiç aksatmadım. Konak’ın kentsel dönüşüm planlarını hazırladık. 600 hektarlık alanın değişim ve dönüşüm planını yaptık. Bu, gelecek günlerde Konak’ın çehresi değişecek demek. Bu planlar hem Konak için hem de İzmir için değerli; zira kentimizin çehresi de bu planlarla değişecek. Narlıdere’deki değişimi tüm İzmirli hemşehrilerim bilir. Ben İzmir’i, İzmir beni tanıyor. Artık belediyecilikteki deneyimimi İzmir’e yansıtmak için, İzmir’e hizmet etmek için İzmir Büyükşehir Belediye Lider Aday Adayı oldum. Deneyimime güveniyorum. Şayet aday ben olursam, hoş İzmir’imize hizmet etmekten büyük bir onur duyacağım. Ben bu işi yaparım. Seçimde de örgütten aldığımız güçle İzmir’de her bölümden en yüksek oyu alacağıma eminim” diye konuştu.

Örgüt ziyaretlerinde ilçe ilçe bölgelerin meselelerini ve gereksinimlerini da tespit ettiklerini söyleyen Batur, “Tüm ilçelerimizin gereksinimlerine nazaran çalışmalarımızı ve projelerimizi planlıyoruz. Seçim sürecinden sonra da örgütlerimizle birlikte ahenk içinde çalışarak İzmir’e hizmet edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen