Cum. Nis 26th, 2024


Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran, “Nevşehirli hemşehrilerimizin memnun olması için çalışıyoruz. Çok şükür geride bırakmaya hazırlandığımız 2023 yılında birçok değerli çalışma gerçekleştirdik. İnşaallah yeni yılda da birebir heyecanla bu kent için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Belediye Lideri Savran, yılın son gününde belediye takımlarının çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. Savran, beraberinde Lider Yardımcıları Ersin Erol ve Furkan Feralan ile birlikte Nevşehir Belediyesi GES, Kayaşehir VR Binası, Millet Bahçesi ve Esentepe Mahallesi, Kıratlıoğlu Mahallesi, Cevher Dudayev Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki yeni yapılan ve imali süren parkları gezdi.

Bu alanlarda yürütülen çalışmalar hakkında lider yardımcılarından bilgiler alan Savran, vatandaşlarla da sohbet ederek yeni yıllarını kutladı.

2023 yılında Nevşehir Belediyesi olarak çok sayıda değerli hizmetlere imza attıklarını ve bunda da en büyük hissenin büyük bir çabayla çalışan belediye işçilerinin olduğunu vurgulayan Savran tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. 2024 yılında da birebir uğraşla çalışmayı sürdüreceklerini kaydeden Savran, “Geriye dönüp baktığımızda tüm mahallelerimizde kıymetli yatırımları hayata geçirdiğimizi görüyoruz. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızın yanında park, yürüyüş yolları ve semt sahalarımızla mahallelerimizin çehresini değiştirdik. 2024 yılında da taş üstüne taş koymaya, birinci günkü heyecan ve azimle kentimiz için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen