Sal. Nis 30th, 2024


Pana Film, Kurtlar Vadisi ile ile uzun yıllardan beri kanal kanal dolaşıp bir çok büyük başarılara imza atıyor. En çok izlenen diziler arasında her zaman ilk 3′te olan dizinin yapımcıları bu sefer duygusal ve bambaşka bir türle yola çıkıyorlar. Love Story filminin türkçe versiyonu olarak çekilecek dizinin yönetmenliğini Gümüş Dizisinin yönetmeni Kemal Uzun Yapacak. Dizi önümüzdeki Star tv’de yayınlanmaya başlayacak.

Senaryorunu Şebnem Aksoy iki yılda yazdığı dizinin adı Makber. Dizinin konusu, orjinal filmde olduğu gibi ölümcül bir hastalığa yakalan bir genç kız ile olan delicesine seven erkeğin üzerine kurulu. Bu çifti canlandıracak oyuncularda belli aslında. Devrim Nas ve Seda Bakan. Devrim Nas son olarak Doktorlar dizsinde rol almıştı. Diğer rollerde oynayacak kadroda oluşmuş durumda aslında. Gümüş dizisinin yönetmeni olunca gümüş kadrodasundan da tanıdık isimler görmek şaşırtıcı değil herhalde. Usta Aktör Ekrem Bora, Soydan Soydaş, Funda İlhan; Gümüş dizisinden tanıdığımız oyuncular. İnci Şen, Gaye Gürsel, Murat Başoğlu ve Gamze Karaman‘da dizinin diğer oyuncuları arasında anılıyorlar.

Pana Film‘in “Yılın aşk hikâyesi” olarak tanımladığı “Makber”in konusu şöyle:

Seda Bakan‘ın canlandıracağı kimsesiz büyüyen genç kızın hayattaki en önemli varlığı ailesi yerine koyduğu çocuk yuvasıdır. Yuvanın bulunduğu araziyi satın alan şirketin varisi de (Devrim Nas) en büyük düşmanı…

İki genç arasında nefretle başlayan ilişki, zamanla büyük bir aşka dönüşür. Genç adam ailesinden ve tüm sahip olduklarından vazgeçmeyi göze alarak aşkının peşinden gitmeyi seçer. Aşkları hayata meydan okuyan gençlerin önüne son bir engel daha çıkar. Bir de ölüme meydan okumaları gerekecektir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen