Sal. Nis 30th, 2024

Ünlü bir hedge fon yöneticisi,  Beyaz Saray Eski Danışmanı Anthony Scaramucci’nin  işletmeler tarafından kripto paraların benimsenmesini yaygınlaştırmak amacıyla UNLOX girişimini başlattığını paylaşıyor. Girişim, faaliyetleri için bir platform olarak altcoin projesi Algorand’dan (ALGO) faydalanacak. Haberin detayları için Kriptokoin.com okumaya devam edin.

Anthony Scaramucci, NAX platformuyla ortak oldu ve 250 milyon dolarlık fon başlattı.

Bir CNBC makalesine göre, SkyBridge Capital’den Anthony Scaramucci, ticaret platformu NAX ile bir ortaklığa girdi. Anthony Scaramucci Twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

Bu hepimizi heyecanlandıran bir şey. Yarın sahnede stevekokinos ve Jeffschumacher4, Algorand ile hakkında konuşacak. ALGO, Scaramucci’nin SkyBridge hızları, Blockchain anlaşmasıyla kriptoya geçiyor.

Haberlere göre Anthony Scaramucci, bu ortaklık içinde UNLOX fonunu başlatacak ve küratörlüğünü yapacak, ortaklar birkaç turda fon toplayacak ve ilk turda 250 milyon dolar güvence altına alınması sağlanacak. Yapılan açıklamaya göre, yeni fon, büyük ölçüde işletmelerin mülkiyet, kurumsal menkul kıymetler ve VC girişimleri alanlarında varlık tokenizasyonuna olan ilgisine odaklanacak,  ayrıca UNLOX, dijital koleksiyon ürünleri (karşılıksız tokenler, NFT’ler) alanındaki erken aşama projeleri destekleyecek.

Altcoin projesi, işbirliğinin teknik temeli olarak seçildi

Ortaklar, faaliyetleri için bir platform olarak altcoin projesi Algorand’dan (ALGO) yararlanacak. Bu arada belirtmek gerekiyor ki Anthony Scaramucci’nin Skybridge’i, Bitcoin (BTC) satın alan ilk hedge fonları arasında yer alıyordu. Anthony Scaramucci, akıllı sözleşmelere ev sahipliği yaptığı için bu Blockchain’in teknik üstünlüğünü vurguluyor:

Algorand (ALGO), kurumların ihtiyaç duyduğu ve şirketlerin ihtiyaç duyduğu finansal hizmetlerin omurgasını oluşturmada kazanan olacak.

Algorand (ALGO) nedir?

Algorand, işlem hızlarını hızlandırarak ve ağında işlemlerin nihai olarak kabul edilmesi için geçen süreyi azaltarak kripto para birimi için olası kullanım durumlarını genişletmeyi amaçlayan bir dizi yeni altcoin projelerinden biridir. 2019’da resmi olarak piyasaya sürülen Algorand, kripto para birimlerinin geleneksel olarak tasarlanma biçiminden sapan kararlarla bu özelliklere ulaşmayı hedefliyor. En dikkate değer olanı, Algorand’ın ekonomisine getirdiği ALGO kripto para birimini her yeni blokta cüzdanlarında belirli bir miktarda para birimi olan herkese dağıtmasıdır.

Algorand ayrıca kullanıcıların akıllı sözleşmeler (merkezi olmayan uygulamalar oluşturmak için programlı anlaşmalar) ve hem yeni hem de mevcut varlıkları temsil edebilen tokenler oluşturmasına olanak tanıyor. Bu özellikler, platformun gelişimini finanse etmek için yürütülen ALGO’nun erken özel satışlarına çeşitli girişim yatırımcılarını çekmede başarılı oldu.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen