Çar. May 1st, 2024

HUAWEI, yeni amiral gemisi ürünlerini tanıttı. Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen lansman etkinliğinde şirket, HUAWEI P60 Pro ve HUAWEI Mate X3 olmak üzere 2 yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonun yanı sıra diğer üst düzey cihazlarının da tanıtımını gerçekleştirdi.

HUAWEI P60 Pro Özellikleri ve Fiyatı

Üst düzey fotoğrafçılık deneyimi dendiğinde akla gelen ilk telefon serilerinden biri olan HUAWEI P Serisi, Huawei P60 ile geri dönüyor. HUAWEI P60 Pro da serinin diğer modelleri gibi mobil fotoğrafçılık kategorisinde iddialı. Hatta HUAWEI P60 Pro, DXOMARK’ın en iyi kameralı akıllı telefonlar sıralamasında şu an 156 puanla ilk sırada yer alıyor. Böylece piyasada bulunan en gelişmiş fotoğrafçılık akıllı telefonuları arasında başı çekiyor.

Yeni amiral gemisi akıllı telefon, optik sistemler ve estetik tasarım açısından P Serisi’nin mirasını devralıyor. P60 Pro, tümüyle yenilenmiş bir optik sisteme sahip ve sektörde Çoklu Lens Gruplu Ultra Aydınlatmalı Telefoto Kamera ile donatılmış ilk cihaz olma özelliğini taşıyor.

Doğadan ilham alan tasarımı ve arka panellerinde şirketin iddiasına göre sektörün ilk İnci Doku Tasarımı ile modern estetiğe sahip olan P60 Pro, dayanıklılık konusunda da çıtayı yükseltmiş. HUAWEI’ye özgü dayanıklı Kunlun Glass panelli yeni Quad-Curve Display‘i benimseyen telefonda böylece dayanıklılık önemli ölçüde geliştirilmiş ve düşme direnci artırılmış.

Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 işlemciden güç sağlayan telefon, 6.67 inç büyüklüğünde ve 1220×2700 piksel çözünürlüğünde bir ekranın sahibi. Ekran az önce de söylediğimiz gibi Kunlun Glass korumaya sahip ve LTPO OLED panelden oluşuyor ve 120Hz tazeleme hızı sunuyor.

HUAWEI P60 Pro İnci Beyazı ve siyah versiyonları, 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanıyla, 39.999 TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza üzerinden ön satışa sunuluyor. Huawei akıllı telefonun yanında, 2.999 TL değerindeki FreeBuds 5 hediye ediliyor. Lansmana özel 500 TL sepet indirimi uygulanan modelde ayrıca 1.000 TL’lik daha indirim kuponu tanımlanmış durumda. HUAWEI Online Mağaza üzerinden AP60PRO1000HW kodunu kullanarak indirimi elde edebiliyorsunuz.

HUAWEI Mate X3 Özellikleri ve Fiyatı

HUAWEI, tanıtımda yeni katlanabilir akıllı telefonu Mate X3’ü de sahneye çıkardı. Çarpıcı tasarımıyla dikkat çeken Mate X3, dış ekranıyla 6.4 inç, iç geniş ekranıyla ise 7.85 inç boyutunda görüntü sunabiliyor. Her 2 ekran da OLED panelden oluşurken, 120Hz tazeleme hızı da destekleniyor.

Yeni HUAWEI Mate X3, iç ve dış ekranlar, yeni nesil çok boyutlu menteşe ve görüntüleme sistemi gibi tüm alanlarda geliştirilerek hazırlanmış. Telefonun kamera bloğu da oldukça güçlü görünüyor. Telefonun arkasında 50 MP ana kameraya ek olarak 12 MP periskop telefoto lens ve 13 MP ultra geniş açılı lens bulunuyor. Hem kapak ekranında hem ana ekranda yer alan selfie kameraları da 8 MP çözünürlüğünde.

HUAWEI Mate X3 de HUAWEI P60 Pro gibi kutudan tam kapsamlı işlevsel uygulamalarla çıkıyor. AppGallery‘nin aylık 580 milyon aktif kullanıcıyı bir araya getirdiğini açıklayan Huawei, sektör ortaklarıyla verimli iş birliklerine, küresel mesajlaşma uygulaması Viber ile yapılan iş birliğini de kattığını duyurdu. Viber, AppGallery’ye en yeni katılan büyük markalardan biri olmasıyla dikkat çekiyor.

HUAWEI Mate X3, 69.999 TL fiyat etiketiyle HUAWEI Online Mağaza üzerinden Siyah ve Koyu Yeşil renk seçenekleri ile ön satışa sunuluyor. Satın alan tüketiciler, 9999 TL değerinde Watch Buds, Akıllı Tartı 3 ve 66W Super charger hediyelerine de sahip oluyor.

HUAWEI WATCH 4 Serisi de Geldi

HUAWEI, lansmanda yeni akıllı saati WATCH 4 serisini de duyurdu. HUAWEI WATCH 4 Serisi, HUAWEI WATCH 4 ve HUAWEI WATCH 4 Pro‘yu içeriyor ve sağlık yönetimine daha da odaklanma iddiasında bulunuyor. HUAWEI’nin bugüne kadar pek çok akıllı saatini inceledik ve sağlık konusunda ne kadar fayda sağladığını gördük. HUAWEI WATCH 4 serisini de merakla bekliyoruz.

HUAWEI WATCH 4 ailesinin özellikleri ise ilgi çekici. 1.5 inç boyutunda LTPO AMOLED panelden oluşan bir ekran taşıyan yeni akıllı saat, 100’den fazla spor modunu destekliyor ve E-SIM desteği bulunduruyor. Ultra batarya modunda 21 güne kadar pil süresi sunma iddiasında olan HUAWEI WATCH 4, 5 ATM su geçirmezlik seviyesine ve EKG ölçme özelliklerine sahip. HUAWEI WATCH 4’te uydu bağlantı desteği de bulunacak.

HUAWEI Watch 4, kısa bir süre içinde Huawei Türkiye Online Mağazası’nda ön satışa sunulacak.

Profesyonel ve ev ofis kullanımı için yeni nesil PC’ler

HUAWEI ayrıca, ultra ince, hafif bir dizüstü bilgisayar olan yeni HUAWEI MateBook X Pro’yu ve 13’üncü nesil Intel Core işlemciye sahip 2,5K geniş ekranlı bir dizüstü bilgisayar olan HUAWEI MateBook 16s’i de tanıttı.

Her 2 bilgisayar da kısa süre içinde Huawei Türkiye Online Mağazası’nda ön satışa sunulacak.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen