Cum. Nis 26th, 2024

Kış Masalı

Tarih: 2009-09-29 TV : ATV Saat: 22:20 Tür:Yerli Dizi

Ali Murat’ın aşk ateşini fark edip ana evine dönen karısı Hediye,
öte yanda da saçlarının kokusu bir türlü burnundan gitmeyen,
yüreğinde fırtınalar koparan dik bakışlı Esmer…
Peki, bu kördüğümü kim çözecek?

“KIŞ MASALI” merakla beklenen üçüncü bölümüyle
29 Eylül Salı akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!

KIŞ MASALI
(Yeni)

3.Bölüm

Ali Murat bir gün gelip kızı alacağını söylemişti söylemesine de bu işin içinden nasıl çıkacağını kendi de bilmiyordu. Bir yanda serçeler gibi cama konup kendisini bekleyen kızları ve kadınca bir sezgi ile Ali Murat’ın bağrını yakan aşk ateşini fark edip ana evine dönen karısı Hediye, öte yanda da saçlarının kokusu bir türlü burnundan gitmeyen, taşlaşmış yüreğinde fırtınalar koparan dik bakışlı Esmer’i.

Ali Murat aklı firarda, kalbi bir isyankara rehin halde onca çözümsüz soruyla baş başa rüzgara doğru at sürüp cevaplar aradı. Bu kördüğümü kim çözecekti?

Öte yandan Hediye, elinden kayıp giden Ali Murat’ı ve evliliğini çaresizce izleyip, bu sancılı yazgının değiştirmesi için sadece dua etmekle mi yetinecekti?

Güzeller güzeli Esmer’in ise oturup Ali Murat’ı beklemeye, hayatın akışından payına düşen can yakıcı günlere razı gelmeye niyeti yoktu. Alın yazısından kaçarak ulu bir dağın güvenli gölgesine sığınmayı seçen Esmer’in, Masum’la yolunu kesiştiren de ikisinin de damarlarında akan isyankar kanları olacaktı. Dağdaki her taşın altında onu arayan Ali Murat’ın önüne geçilemez tutkusundan saklanan Esmer özlemini duyduğu dinginliği ve dostluğu Masum’da bulacaktı.

Saklandıkları dağın yamacına bilge bir çınar gibi kök salmış olan Kudret Ağa, acaba sığınabilecekleri güvenli bir liman olabilir miydi?

Künye :

Yapım : Most Productıon
Yapımcı : Gül Oğuz
Senaryo : Gül Oğuz, Mahinur Ergun
Yönetmen :Gül Oğuz
Müzik : Can Hatipoğlu ve Murat Tunalı
Oyuncular :Cemal Hünal, Duygu Yetiş, Fırat Çelik, Birce Akalay, Suzan Aksoy, Menderes Samancılar, Zeyno Üstünışık Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen