Cum. Nis 26th, 2024

Küçük Kadınlar

Tarih: 2009-09-29 TV : KANAL D Saat: 22:00 Tür:Yerli Dizi

Yayın saati değişti!
Cansu okula başlıyor

Kanal D’nin başrollerini; Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar ve Ahmet Levendoğlu’nun paylaştıkları sevilen dizisi “Küçük Kadınlar” bu haftadan itibaren artık saat 22.00’de ekrana gelecek. Beğeniyle izlenen dizinin bu bölümünde; Cansu okula başlıyor ve ilk gününde bütün sevenleri onu yalnız bırakmıyor.

Bilge, Yeliz’i takip ettiği evin kapısında olay çıkarır. Yeliz, Bilge’yi susturmaya çalışır. Ama Bilge sinir krizi geçirmektedir ve ağzına geleni söyler. İki kardeş fena kapışırlar. Bilge evi terk etmek üzere hareket eder, Yeliz onu durdurmaya çalışır. Bilge’nin tek şartı vardır o da, Armi’nin eve dönmesi. Eğer onu eve döndürmeye başarırsa her şeyi unutacağını söyler. Eylül kaçak mahkum abisini ziyarete gider ancak polis yerini öğrenmiştir. O da İlyas’ı eve getirir ve kızlardan gizli yukarda onu saklar. Yeliz’e Simge’den bir telefon gelir ve ona bir iş teklifinde bulunur. Eczanede karanlık işler devam etmektedir. Armi’ye “sigorta için” diye bir evrak imzalatırlar. O da neyi imzaladığını fark etmeden imzalar. Ölen çocuğun babası ise Serdar ve Kerim’den hesap sormaya gelir. Yeliz, Armi ile konuşmaya gider ve özür diler. Cansu okula başlayacaktır. İlk gününde bütün sevenleri onun yanında olur. Fakat okuldaki ilk gün Cansu için pek de güzel geçmez. Eylül ona moral ziyaretine gelir ve söyledikleri Cansu’yu az da olsa teselli eder. Armi sonunda eve döner, Bilge çok sevinir. Utku ve Ali de Armi’nin dönüşü ile rahat bir nefes alır. Eylül ise tedirgin olur. Gece tuvalete kalkan İlyas, Armi’ye yakalanır ve evde ortalık karışır.

Künye :

Yapım : D Productions
Dramalar Koordinatörü : Lale Eren
Yapımcı : Elif A. Durmaz
Yönetmen : Hakan Arslan
Senaryo : Deniz Akçay
Oyuncular :Özge Borak (Eylül), Hande Soral (Armağan Gezici), Fulya Zenginer (Yeliz Gezici), Elit İşcan (Bilge Gezici), Selin Ilgar (Cansu Gezici), Ahmet Levendoğlu (Hulusi Deviren), Ali İl (Ali Sezek), Simge Selçuk (Tezer),Burak Sağyaşar (Utku Deviren), Birsen Dürülü (Bade Yenice),Hülya Şen (Şevkiye Cansel), Birkan Sokulu (Ayaz), Vural Buldu (Cengiz Cansel), Mehtap Bayri (Mihrace Bayri), Kevork Türker (Sami Deviren), Ezgi Bakışkan (Fatmagül Özlü),Deniz Kurtoğlu (Nalan Gezici), Burak Tamdoğan ( Mustafa Gezici) Canan Maktal (Derya), Ayça Bingöl (Özgür), Hakan Meriçliler (Şahin), Funda Güray (Ebru), Ebru Helvacıoğlu (Simge) Yeni Bölüm

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen