Cum. May 10th, 2024

Haneler

Tarih: 2009-10-09 TV : KANAL D Saat: 22:30 Tür:Yerli Komedi

Yaban ile Pınar evleniyor

Yaban ile Pınar sonunda evleniyorlar.Nikâh töreni ormanda yapılıyor. Ama nikâhta bir skandal ortaya çıkıyor.

Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Ahmet Saraçoğlu, Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Murat Akkoyunlu, Bihter Dinçel, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu,
Gülden Güney, Buket Yanmaz Kubilay, Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler” bu hafta yine kahkaha dolu ve yepyeni skeçler ile ekrana geliyor.

Yaban ve Pınar evlenmek için tanıştıkları yere, ormana geri döner. Yaban nikâh şahidinin bir ayı olması konusunda ısrarcı olur. Pınar ise sosyetik arkadaşlarını davet eder. En yakın arkadaşlarından biri de Yaban’a göz koyar. Nikâhta ise büyük bir skandal ortaya çıkar.
“Terapisthane” skecinde ise, basına ilginç açıklamalar yapan Esra Erol, ti’ye alınıyor. 3 çok zengin kadın terapiste gider. Tek dertleri zengin olmalarıdır. Otobüse binenleri görünce ağladıkalrını anlatırlar. Terapistlerinden de hiç ummadıkları bir tepki görürler.
“Dırdırhane”de ise fatura ödeme sırasına giden dırdırcı kadın, konuşması ile sıradakileri bayıltıyor. Bir tek en öndeki adam kalıyor. O adam da kadının kocası çıkıyor ve ikili birbirine giriyor.
“Fotoğrafhane”de ise Cemil, ünlüleri fotoshop’la normal vatandaşın yanına yapıştırarak fotoğraf çekmeye başlıyor. Fotoğraf çektirmeye talep artıyor. Ama bir kadın çok garip bir istekle gelince ortalık karışıyor.
Yanlış Anlaşılan Bir Hane, Gören Bir Hane, Taraflı Bir Hane de bu bölümün en komik, en eğlenceli skeçlerinden. Sakın kaçırmayın.

Künye :

Senaryo:Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı ,Sevda Fırat Ak,Yaşar Arak Yönetmen:Elif A. Durmaz Başrol Oyuncuları:Ahmet Saraçoğlu, Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Murat Akkoyunlu, Bihter Dinçel, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Buket Yanmaz Kubilay, Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar,Onur Özcan

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen