Per. Nis 25th, 2024

Kapalı Çarşı

Tarih: 2009-10-05 TV : ATV Saat: 22:15 Tür:Yerli Dizi

Dostluk hiç bu kadar sıcak anlatılmadı…
Cesaret hiç bu kadar sınırsız olmadı…
Ve aşk hiç bu kadar hesapsız yaşanmadı…

Türkiye’nin en eski çarşısı, onlarca sokağın içinde dağılmış binlerce dükkan… Kapalıçarşı’da her biri kaderine karşı mücadele eden bu dört insanın hikayesi… Kader onları bir araya getirir ve onlar, bir mucizenin peşinde mucizeye dönüşürler.

Yapımcılığını TMC’nin üstlendiği, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı,
Nejat İşler, Olgun Şimşek, Aslı Tandoğan, Mert Fırat, Selen Seyven ve Erkan Can’ın başrolleri paylaştığı “KAPALIÇARŞI” ikinci bölümü ile 5 Ekim Pazartesi akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!

KAPALIÇARŞI
(YENİ BÖLÜM)

2.Bölüm Özeti:

Evden kaçıp Cemal ve Mahmut’la birlikte İstanbul’a gelen Diyar, ummadığı bir durumla karşılaşır. Cemal, hesapta olmayan bu tuhaf durumu çözmeye çalışırken bu sefer de Arda’nın bazı alışkanlıkları yüzünden başına olmadık işler açılır.
Hereke’de ise kızının kaçtığını anlayan Osman deliye dönmüştür. Bir yandan da sucuk tüccarı damat adayını oyalamak zorunda kalır. Osman kızının izini bulmaya çalışırken, Diyar’ın İstanbul’a gelmesinden rahatsız olan başka biri daha vardır…
Mucize halıyı dokumak için her şey hazırdır. Ama sokaklarda yaşamaya alışmış Zeze’yi tezgahın başına oturtmak kolay olmayacaktır. Ömründe ilk defa gördüğü Kapalıçarşı’nın büyüsüne kapılan Diyar, adım adım yaklaşan tehlikeden habersizdir.
Öte yandan Ziya’nın yıllardır görüşmediği oğlu Timur’a sürpriz bir misafir gelir ve Timur, Cemal’le hesaplaşmak için bu fırsatı değerlendirmekte gecikmez.

Künye :

Yeni Bölüm

Yapım : TMC
Yapımcı : Erol Avcı
Senaryo : Gaye Boralıoğlu- Neşe Şen
Yönetmen : Yasin Uslu
Müzik : Orient Express
Oyuncular : Nejat İşler (Cemal), Olgun Şimşek (Mahmut), Aslı Tandoğan (Diyar), Mert Fırat (Arda), Erkan Can (Ziya), Selen Seyven (Yasemin), Nergis Çorakçı (Nimet), Onur Bayraktar (Timur), Haldun Boysan (Celep Osman), Ayşe Selen (Macide), Tolga Tekin (Mustafa), Begüm Akkaya (Dilek), Serena Yapaöz (Zeze), Rafi Emeksiz (Garbis Usta), Deniz Gürzumar (Çaycı Gıyabettin)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen