Cum. Nis 26th, 2024

Haneler

Tarih: 2009-12-25 TV : KANAL D Saat: 22:45Tür:Eğlence

Pınar, Yaban’ı Çin’e götürüyor

Kanal D’nin, senaryosunu Saygın Delibaş, Fethi Kantarcı, Sevda Fırat Ak ve Yaşar Arak’ın yazdıkları, yönetmenliğini Elif A. Durmaz’ın yaptığı, başrollerini Serdar Orçin, Fırat Doğruloğlu, Kamil Güler, Asuman Dabak, Özlem Türkad, Çağlar Çorumlu, Gülden Güney, Mahir İpek, Buket Yanmaz Kubilay,
Alper Düzen, Boncuk Yılmaz, Serhan Ernak, Barış Başar ve Onur Özcan’ın paylaştıkları, Ferhan Şensoy’un aynı ismi taşıyan ünlü eserinden uyarlanan “Haneler” bu hafta yine kahkaha dolu, yepyeni skeçlerle ekrana geliyor.

Yaban tedaviyi reddeder ve sağlık bakanı ile görüşmek isterken bir kaza sonucu kör olur. Pınar da onu tedavi etmek için yalan söyler. Kaplıcalar diye onu alternatif tıbbın merkezi Çin’e götürür. Ancak bu gerçeği kör olan Yaban fark eder.
Çapkın emlakçı Kudret ise karısı Dürdane tarafından evden kovulduğu için iş yerinde kalmaktadır. Dürdane tam onu affetmek üzere gelirken gördükleri ve duydukları karşısında yine çok sinirlenir ve olay çıkarır.
Bitirimhane de ise Kabadayı Nursel Hoca, delibaşlarını yılbaşı kutlamalarına hazırlar. Taksim Meydanı’nda her sene yaşanan magandaların turist tacizleri için savunma ve savuşturma yönetmeleri geliştirirler. “Bekarhane” ve “Mutlu Ama Fakir Bir Hane” skeçleri de yine çok komik ve çok eğlenceli.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen