Cum. Nis 26th, 2024

Unutulmaz

Tarih: 2009-12-23 TV : ATV Saat: 22:20Tür:Yerli Dizi

İntikam ateşini içinde taşıyan Melda’nın artık tek amacı var;
kendi mutsuzluğuna kızkardeşini ve sevdiği adamı da ortak etmek…

Heyecan ve duygu yüklü yeni bölümüyle
“Unutulmaz” 23 Aralık Çarşamba akşamı atv’de!
Sakın Kaçırmayın!

Unutulmaz
(Yeni Bölüm)
25. Bölüm Özeti:
Eda nihayet tüm cesaretini toplamış ve Harun’a bebekle ilgili gerçeği açıklamaya karar vermiştir. Ancak Harun’dan hiç beklemediği bir tepki alır. Ta ki o olağanüstü mucizeyi görünceye kadar. O andan itibaren Eda ve Harun için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Melda ise ne yaparsa yapsın önüne geçemediği olaylarla dengesini giderek kaybetmektedir. Artık tek amacı vardır… Kendi mutsuzluğuna kızkardeşini ve sevdiği adamı da ortak etmek.
Tolga ise yıllar sonra hayatına giren babası karşısında karmakarışıktır. “Bir babayı sevmeyi öğrenebilir mi insan” diye sorarken aslında tüm hayatını da sorgular. Üstelik her şeye geç kalmışken… Feyyaz da geçmişin peşine düşmüş patlamayla hayatlarını alt üst eden bu düşmanın kim olduğunu araştırmaya başlamıştır. Bunun için de eski bir tanıdığın kapısını çalar.
Cemil ve ailesi de başka zorluklarla karşı karşıyadır. Tefeciden alınan borcun üzerine her gün yenisi eklenirken, bankadan gelen kötü haber umutları bir kez daha yıkar. Nisa ise kendi hazırladığı planın kurbanı olur. Batu’ya karşı duyduğu hisler kafasını da kalbini de karıştırır.
Diğer tarafta Melda başka bir oyunla Eda ve Harun’un mutluluğunu yıkmaya karar vermiştir. Feyyaz Bey’le konuşur ve Harun’u öfkeden delirtecek bir haberi Feyyaz’a söyler. Aynı anlarda Eda ve Harun şehir dışında her şeyden herkesten uzak, karlar altında inanılmaz bir gece geçirirken, Eda tüm korkularıyla bir kez daha yüzleşir. İstanbul’da onları bekleyen fırtınadan ikisi de habersizdir…

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen