Cum. Nis 26th, 2024

Çok Güzel Hareketler Bunlar

cgh

Tarih: 2010-03-07 TV : KANAL D Saat: 20:15Tür:Eğlence

BOĞAÇ’LA ERSİN’İN STREET FIGHTER TURNUVASI’NA DAVETLİSİNİZ!

Kanal D’nin beğeniyle izlenen programı BKM Mutfak “Çok Güzel Hareketler Bunlar”, hem yepyeni karakterler hem de en sevilen karakterlerin yeni maceraları ile yine kahkaha dolu bir bölümle ekrana geliyor.
Yeni bir aşk nasıl doğar? Sevgilisinden ayrılan bir kadın, işten kovulan bir adam, otobüste bir kadınla tartışan bir adam, farkına varmadan bir aşkın oluşmasına neden olabilirler mi?
Boyunu kısa bulup psikolojik destek alan adamın asıl derdi ortaya çıkınca işler daha da karışır!
İnternette tanıştığı kayak hocasını eve çağıran kadın, sinemaya gitmek için söz verdiği arkadaşını başından savmak için binbir numara çevirmek zorunda kalır. Üstelik şansı da hiç yaver gitmez!
Patronunu eve yemeğe davet eden adam, gece sonunda ortaya çıkacak manzarayı hayal bile etmemiştir. Patron kadındır ve adamın karısı bundan hiç hoşlanmaz. Gecenin finaline pasta savaşı damgasını vurur!
Boksör bir adamın, dövüş sırasında beynindeki nöronları inceleyen bilim adamı, round round yumrukların nöronlara olan etkisini canlı olarak göstermektedir. Zavallı nöronlar sarsıntının etkisiyle olayı halaya çekmeye kadar götürürler.
Pelin’le ilişkilerinin birinci yılını kafeteryada kutlamak isteyen Boğaç, Ersin’in gelmesiyle sinirlenir. Boğaç’la Ersin street fighter turnuvası düzenler. Yenilgiyi kabul edemeyen Boğaç, sinirlerine hakim olamaz. Pelin kavga ile sonuçlanan bu günü sinir harbi içinde bitirir. Çok Güzel Hareketler Bunlar’ı kaçırmayın!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen