Cum. Nis 26th, 2024

Heroes izle, Heroes online izle, Heroes canlı izle

Heroes
hero

Tarih: 2010-03-18 TV : CNBC-E Saat: 20:00Tür:Yabancı Dizi

“Heroes”
4.Sezon

Bu sezon Heroes’ta her şeyin bir bedeli var… Süper kahraman dünyasında kefaret zamanı yaklaştı. Çok savaş yaşandı, çok hata yapıldı ve çok insan öldü. Artık birilerinin bu kayıpların bedelini ödemesi gerek. Ancak tüm kahramanların önce kendi şeytanlarıyla savaşması gerekiyor.
Karnavala dönüş
Hiro ve Ando, Mohinder’ı akıl hastanesinden çıkarır. Mohinder, Ando’yu kızıl ışınlı şimşeğini kullanarak Hiro’nun beynine elektroşok yapmaya ikna eder. Böylece kendine gelen Hiro, onları Florida’dan başka bir yere ışınlayabilecektir.
Vanessa’nın onu Samuel’e götüreceğini uman Noah, bu arada Matt’ten de yardım ister. Samuel gücünü kullanarak kaçarken Vanessa’yı yakalar ve onu karnavala geri getirir. Vanessa kızgındır ama Samuel’le arasında çok derin bir bağ vardır. Samuel ona mükemmel bir güzellik göstereceğine dair söz verir. Hoşlanmazsa, Vanessa’yı evine geri götürecektir. Samuel’i bulmayı başaramayan Noah, Claire’den özür dilemeye ve pusulayı ele geçirmeye çalışır ama Claire ona güvenmemektedir. Neyse ki Lauren, Noah’a güvenir ve güvenini bir öpücükle gösterir.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen