Cum. Nis 26th, 2024

Papatyam

Tarih: 2010-03-09 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi
papatyam

“Papatyam”
“ iki yalnız bir yastıkta”
Yapım MinT / Birol Güven yapımcılığında, yönetmenliğini Bora Tekay’ın üstlendiği, senaryosunu Murat Aras’ın yazdığı, başrollerini uzun bir süreden sonra ekranlara dönen duayen oyuncu Metin Akpınar ve Nilgün Özhan Kasapbaşoğlu’nun paylaştığı “Papatyam” yeni bölümü ile bu akşam Star TV’de!
Yaşları ilerlemiş ve aşktan ümidi kesmiş iki insanın bir evlendirme programında karşılaşmasıyla değişen hayatlarının hikâyesi… Televizyonda evlenmek kolay peki ya sonrası? Bu evlilik yalnızlıklarına çare olacak mı yoksa bir yastıkta iki yalnız olmaya devam mı edecekler?
50. Bölüm Özet:
Kaza şoku!
Necati arabasıyla bir yayaya çarpıp yaralanmasına yol açınca adli bir süreç başlar… Hapse girmekten korkan Necati’nin önüne bir fırsat çıkar. Mağdur ettiği adamla uzlaşma yoluna giderek cezadan kurtulabileceğini öğrenir. Ben acemi şoförüm diye gazeteye ilan vermekten, adamı her gün işe bırakmaya kadar bir dizi şartı kabul eden Necati hapse girmekten beter olur.
Erdem ise yeni doğan oğlunu sünnet ettirmek için karısı ve kaynanasını ikna edemeyince soluğu Necati’de alır. Necati ise bebeği gizlice sünnet ettirmeye karar verir. Fakat bunu saklamak o kadar da kolay olmayacaktır.
Saliha ile evlenmek için paraya ihtiyacı olan Rıza ise müstakbel kayınpederinden gizli olarak altılı oynamaya başlarken Seyfo da ustasının işi bırakmasıyla balıkçıyı devralır.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen