Cum. Nis 26th, 2024

ıÜüİstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yaptığı operasyonla gözaltına alınan ve bugün savcılık sorgusunun ardından mahkemeye sevk edilen 12 kişiden 9’u tutuklandı. Aralarında rock müzik şarkıcısı Haluk Levent’in de bulunduğu 3 kişi ise serbest bırakıldı. Cezaevine gönderilenlerin yakınları karara tepki gösterdi.ıÜü

‘Yağma, tehdit ve çek-senet tahsilatı’ olaylarına ilişkin bir suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 17 kişinden, şarkıcı Haluk Levent’in de aralarında bulunduğu 12’si, tutuklanmaları istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Duruşma yaklaşık 5 saat sürdü. Mahkemeye sevk edilenlerden Ecevit Akçayır, Sinan Zengür, Hasan Hüseyin Tilki, Fatih Kıcırgan, Atilla Yılmaz, Sami Aksel, Mehmet Selçuk ve Hakan Çınar tutuklandı.

Haluk Levent, Alattin Çuhadar ve Mumammed Demir ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Polis eşliğinde mahkemeden çıkan Haluk Levet, “Suçsuz olduğum kanıtlanmıştır.” dedi. Tutuklanan 9 kişi Metris Cezaevi’ne gönderildi. Tutuklananlar adliyeden ayrılırken yakınları gözyaşlarına boğuldu. Bazıları ise karara tepki gösterdi.

(CİHAN)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen