Cum. Nis 26th, 2024

 

Yavuz Bingöl ve Ahu Türkpençe’den yepyeni bir dizi!

 

Star TV, Nisan ayında yeni bir diziyi daha izleyicilerinin beğenisine sunuyor. Kahramanlarının aşkı ve nefreti birbirinden ayıran ince bir çizginin üzerinde yürüdükleri Ateşe Yürümek, Fikret ve Derya’nın ölüm acısıyla gölgelenen aşkını ekranlara taşıyor.

Aşk nefrete ne kadar yakın? Peki ya nefret aşkı yenebilir mi? Pek çok kişinin hayatını açmaza sokan bu sorular, Nisan ayından itibaren Star TV’de! Yakıcı bir aşk hikayesini ekranlara getirecek olan Ateşe Yürümek, Fikret ve Derya’nın ölüm acısı ve tutkulu bir aşk arasında sıkışıp kalan hayatlarını konu alıyor.

Başrollerini Yavuz Bingöl (Fikret), Ahu Türkpençe (Derya), Erdem Akakçe (Selo), Şerif Sezer (Nimet), Özge Ulusoy (Rüya), Bora Ayanoğlu (Halil) ve Mehmet Esen’in (Tuğrul) paylaştığı, senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı Ateşe Yürümek dizisinin yönetmenliğini ise Cankat Ergin üstleniyor. Müziklerini Ali Otyam’ın bestelediği ve Pastel Yapım imzası taşıyan dizi, her kesimden izleyiciyi çekecek bir öyküye tanık ediyor.

Fikret Kudretli ve kardeşi Fırat Kudretli’nin Fırıncı Halil ve ailesinin küçük ama mutlu dünyalarını nasıl yıktıklarını ve hiç hesapta olmayan güçlü bir aşkın bu enkazın altından çıkışını anlatıyor. Derya’nın kardeşi Poyraz, Kudretli kardeşlerle çıkan bir tartışma sonucu öldürülüyor ve Fikret Kudretli’nin duyduğu vicdan azabı, zamanla Derya’ya karşı beslediği büyük bir aşka dönüşüyor. Hayatında ilk kez gerçek aşkı tadan Derya ise, kardeşinin ölümüyle ilgisi olduğundan habersiz Fikret ile mutlu yuva kurma planları yapıyor.

Avukatlık yapan Derya, Poyraz’ın katillerini cezalandırmak için yanıp tutuşurken karnında Fikret’in bebeğini taşıdığını öğreniyor ve aslında her şey düğün gecesine kadar yolunda gidiyor. Derya’ya çocukluğundan beri aşık olan Sinan’ın düğün gecesi Derya’ya getireceği bir kaset ise her şeyi değiştiriyor.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen