Cts. Nis 27th, 2024

Başbakan’ın Kendi Sitesinde “Merak Ettikleriniz” Bölümünde Öne Çıkarılan 6 Soru Bulunuyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan‘ın www.rte.gen.tr isimli internet sitesinde “Merak Ettikleriniz” bölümünde, Başbakan Erdoğan’a nasıl ulaşacağını, Başbakan Erdoğan’ın profesyonel futbol oynayıp oynamadığını merak edenlerin yanı sıra Başbakan’dan imzalı resim isteyenler bile var.

Başbakan’ın www.rte.gen.tr adlı kendi sitesinde “Merak Ettikleriniz” bölümünde öne çıkarılan 6 soru bulunuyor. Sorular ise şöyle:

“Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a elektronik posta yoluyla ulaşmak mümkün müdür? Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘a ulaşmak için ne yapabiliriz? Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın eğitim durumu nedir?

Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın profesyonel futbol oynadığı söyleniyor doğru mudur? Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan kaç yaşındadır?

Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın imzalı bir resmini göndermenizi istiyorum bu mümkün müdür?”

-İMZALI RESİM İSTİYORLAR-

Başbakan’dan imzalı fotoğraf isteyenlere, “AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) vasıtasıyla yapacağınız başvurular dikkate alınmakta zaman ve imkan dahilinde talep edenlere Sayın Genel Başkan’ın resmi gönderilmektedir” yanıtı veriliyor.

Erdoğan’a ulaşmak isteyenlere de, “AK Parti İletişim Merkezi (AKİM) vasıtasıyla da her türlü dilek, şikayet ve önerinizi iletebilirsiniz. Buraya yapacağınız başvurular gerekli incelemelerden sonra ilgili birimlere aktarılmakta ve vatandaşların her türlü dilek şikayet ve temennilerine çözüm bulmaya çalışılmaktadır” deniliyor.

Başbakan ile ilgili merak edilenler arasında profesyonel futbol oynayıp oynamadığı da yer alıyor. Bu soruya da şöyle yanıt veriliyor:

“Bilinenin aksine sayın Başbakanımız profesyonel olarak futbol oynamamıştır. Camialtı, İETT ve Erokspor’da 16 yıl boyunca amatör olarak futbol oynayan Sayın Başbakanımız bu süre içinde birkaç kez İstanbul Amatör Karması ve İstanbul Gençler Karmasına seçilmiştir.”(ANKA)

(MG/ÖMR) (Ankara Haber Ajansı)

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen