Cum. Nis 26th, 2024
Cümbür Cemaat Aile

Tarih: 2010-06-30 TV : STAR TV Saat: 20:00Tür:Yerli Dizi

CÜMBÜR CEMAAT AİLE
“Çocuklar hiçbir zaman büyümezler” sloganıyla yola çıkan Cümbür Cemaat, bir ailenin etrafında gelişen sorunları, olayları ve yaşanan aşkları mizahi bir dille aktarıyor. 
Başrollerini deneyimli oyuncu Ahmet Gülhan, “Kurtlar Vadisi”nin “Muro”su olarak tanıdığımız Mustafa Üstündağ, Mahir İpek, Nihal Yalçın, Gülden Avşaroğlu, Gülümser Gülhan, Aşkın Şenol ve “En Son Babalar Duyar” dizisinden hatırladığımız Ali Erkazan’ın oynadığı Cümbür Cemaat Aile Çarşamba günleri izleyicileriyle buluşuyor.
14.Bölüm Özet
Ayşegül, babasına Yavuz’a çok ağır vergi cezası geldiğini anlatır. Tam da bu sırada telefon gelir ve İsmet’in büyük dedesinden kalma tarlaya bir müşteri 100 milyar verdiğini söyler. Herkes İsmet’e çok iyi davranmaya başlar ama bakarlar ki İsmet’in kimseye para verdiği yok. Bunun üzerine Kenan ve Yavuz bir plan yapar ve Öykü’yü kaçırmaya karar verirler. Gece herkes yattığında Öykü’nün odasına gelirler ve kaçırırlar. Depoya gittiklerinde bir bakarlar ki Öykü yerine Rahime’yi kaçırmışlardır. Ancak Rahime, Kenan’a olan aşkından yardım etmeye karar verir. Ertesi gün Yavuz ve Kenan, Rahime’nin de yardımıyla Öykü‘yü kaçırırlar ve İsmet’ten fidye isterler. İsmet kabul eder ve parayı hazırlar. Kızını almaya gittiğinde karşısında Kenan ve Yavuz’u görünce şok olur. Kenan ve Yavuz bu durumdan çok utanır çünkü İsmet, Yavuz’un vergi borcunu çoktan ödemiştir.

Künye :

YAPIMCI        :Plato Film – Sinan Çetin / 2010
PROJE TASARIM    :Fırat Parlak
YÖNETMEN        :Uğur Yağcıoğlu
SENARYO        : Fırat Doğu Parlak, Arzu Birol ve Uğur Yağcıoğlu
KİM-KİMDİR: İsmet Bey(Ahmet Gülhan), Kenan (Mustafa Üstündağ), Ayşegül(Gülden Avşaroğlu), Yavuz ( Mahir İpek ), Rahime  (Nihal Yalçın), Fikri (Ali Erkazan), Sarp (Alpay Atalan), Öykü (Cansu Koç), 1.Çırak (Aşkın Şenol) 

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen