Sal. May 14th, 2024

Toshiba’nın Windows 7 Uyumlu Led Tv’si…

Toshiba Sl Serisi İlk Windows 7 Uyumlu Led Tv’yi Sundu… İşte Bütün Özellikleri ve Fiyatı… 

 

Toshiba Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri Avrupa’daki ilk Windows 7 uyumlu LCD televizyonlar olan yeni SL 733 serisini duyurdu. DLNA® sertifikalı ve enerji tasarrufu sağlayan Edge LED arka ışıklandırma teknolojisi özelliğine sahip. Yeni ürünler fiyata duyarlı ancak kaliteden ödün vermek istemeyen tüketiciler için tasarlandı.

Toshiba’nın MetaBrain chipi ile güçlendirilen SL 733 serisi televizyonlar Resolution+, AutoView ve saniyede gösterilen görüntü sayısını iki katına çıkarark hareketlerdeki bulanıklığı yok eden Active Vision M100 HD (100Hz) Motion Enhancement özelliklerinden dolayı üstün görüntü kalitesine sahip.

Tüm ürün segmentlerinde LED arka ışıklandırma mevcut. Toshiba Bilgisayar Sistemleri TNB A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter yaptığı açıklamada: “SL 733 serisi ile, Toshiba artık tüm ürün segmentlerinde LED arka plan ışıklandırma teknolojisini sunmuş oluyor. Toshiba şimdi fiyata duyarlı tüketicilerin de üstün görüntü kalitesi, şık ince tasarım ve sürdürülebilirlik özelliği taleplerini karşılayabiliyor.” dedi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen