Cum. Nis 26th, 2024

İzmir’in Bornova ilçesi Polis Merkezi’nde akşam saatlerinde bir polis memuru, iddialara göre kendisini şikayete gelen ve arkadaşı olduğu iddia edilen kadını beylik tabancasıyla vurarak ağır yaraladıktan sonra silahı kafasına dayayarak tetiği çekti. Olayda, polis memuru karakolda hayatını kaybederken, bayan arkadaşı ise ağır yaralanarak yakındaki Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay, Bornova Polis Merkezi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Kader Y. (40) adlı bayan, bir şikayette bulunmak üzere aralarında duygusal bir ilişki bulunduğu iddia edilen arkadaşı Ayhan Kırımlı’nın (40) görev yaptığı Bornova Polis Merkezi’ne geldi. Kırımlı da, izinli olmasına rağmen Kader Y.’nin karakola giderek kendisini şikayet edeceği düşüncesiyle aynı karakola geldi. Kırımlı ile Kader Y.’nin karakolda bir süre tartıştıkları daha sonra ise Kırımlı’nın beylik tabancasını çıkaraak Kader Y.’ye iki el ateş ettiği öğrenildi. Kader Y., omuzundan ve göğsünden aldığı kurşunlarla ağır yaralanırken, Ayhan Kırımlı tabancayı kafasına dayayarak ateş etti.

Karakolda görevli polisler hemen ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri polis memuru Ayhan Kırımlı’nın öldüğünü belirledi. Kader Y. ise ambulansla Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kader Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Ayhan Kırımlı ile Kader Y.’nın yaklaşık 2 yıldır birlikte olduğu, Kader Y.’nin Kırımlı’dan ayrılmak istediği iddia edildi. Kader Y.’nin polis merkezine Ayhan Kırımlı’yı şikayet etmeye gittiği, Kırımlı’nın da bunun üzerine cinnet getirdiği ileri sürüldü. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen