Per. Nis 25th, 2024

Kartal’da bir kamyon ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı.

Kaza, saat 21.00 sıralarında Kartal Soğanlık D-100 Karayolu yan yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gökhan Özeser’in kullandığı 34 FZ 0165 kamyon, ara sokaktan yola çıkan Engin Dereli’nin kullandığı 34 AR 5004 plakalı otomobile çarptı. Kazada otomobilde bulunan Engin Dereli, Ali Uz, Ertuğrul Efendioğlu ile kamyonda bulunan Mustafa Ümit Başaran ve Ziya Karakaş yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Ertuğrul Efendioğlu burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralıların ise tedavileri sürüyor.

Polis kaza ile ilgili araştırma yapınca, kamyon sürücüsünün söylediği bir yalan ortaya çıktı. B sınıfı ehliyeti olan Gökhan Özeser kamyonu kendisinin değil, Ziya Karakaş’ın kullandığını söyledi. E sınıfı ehliyet sahibi olan Karakaş, arkadaşını kurtarmak için bu yalanı üstlendi ancak kazada 1 kişinin ölmesi üzerine Karakaş kamyonu Özeser’in kullandığını itiraf etti. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İzleyin:

Hürriyet Video’larını izlemek için Flash 7 veya daha yüksek eklenti yüklenmeniz gerekmektedir. Yüklemek için tıklayınız!!!

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen