Cum. Nis 26th, 2024

FOX TV’de Pazartesi günü yayınlanan Rengarenk programında Ece Erken stüdyoda Merve Sevi, Ece Vahapoğlu, Metin Arolat Survivor Hakan ile Gizem ve Tanju Çolak’ın yanı sıra Gecekondu ekibi Durul Bazan ve Erkan Köse’yi ağırlayacaktı.

Program devam ederken, önceden çekilen skeçlerin yayın akışına göre yayınlanıp akabinde Gecekondu ekibi diğer konukların yanında yer alacaktı. Ancak Ece Erken Gecekondu ekibini stüdyoya davet ettiğinde, kulaklığından Durul Bazan ve Erkan Köse’nin stüdyoyu terk ettiğini öğrendi. Olanları önce şaka zanneden Erken, sonra olayın ciddi olduğunu anlayınca profesyonel bir şekilde Durul ve Erkan’a teşekkür ederek yayına devam etti.

Gecekondu programının yıldızları Durul Bazan ve Erkan Köse yayına geç alındıklarını ileri sürerek stüdyoyu terk etmişlerdi.

Yayın sırasındaki reklam arasında ise Ece Erken, Twitter’dan yaşadığı olayla ilgili olarak “Çektiğimiz skece göre alacağımız için Durul’la Erkan’ı yayına biraz geç alacaktım, ve biliyorlardı..Çok üzüldüm ve kırıldım..” açıklamasını yaptı.

Konuyla ilgili olarak ta Mustafa Kotan da Twitter’dan “asla @Eceerkenn le gecekondu ekibi olarak kişisel bi durumumuz yoktur kendisiyle gayet iletişimimiz iyi yöndedir ))” ve “tekrar soyluyorum @Eceerkenn le ilgili bir durum değil kendisiyle ilerde tekrar gecekondu ekibi olarak beraber güzel şeyler yapıcaz ))” açıklamalarını yaptı. (TelevizyonGazetesi.com)

By