Paz. May 5th, 2024

Bal, partisinin Hüyük İlçe Teşkilatı’nın Hüyük Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirdiği Bölge Divan Toplantısı’nda, 2023 yılını hedef aldıklarını, hedefe ulaşmak için genel seçimlerde destek istediklerini belirtti.

AK Parti’nin 8 yıldır iktidarda olduğunu ancak işsizlik sorununa çare bulamadığını öne süren Bal, her evde bugün en az bir kişinin işsiz veya işini kaybetmiş durumda olduğunu iddia etti.

”Türkiye’nin her yönünü gören, her sorununa derman arayan, her sorununa bilimsel, siyasi ve reel ölçekte çözüm üreten bir seçim beyannamesiyle halkın huzuruna çıkacağız” diye konuşan Bal, şunları kaydetti:

”Seçim beyannamemiz çıkar çıkmaz iki bölümü çalındı. Türkiye’yi kurtarabilmek için bir dönemlik çalışmanın yeterli olmayacağını düşünerek Cumhuriyet’in 100. yılında Türkiye’yi lider ülke haline getirebilmek için 2023 vizyonuyla proje hazırladık. Bu projelere seçim beyannamesinden önce başladık. İşte bu çalışmalarımızın ürünü olarak biz iktidardayken Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin Devlet Planlama Teşkilatı’na (DPT) hazırlattığı 8. Kalkınma Planı’nı AK Parti iktidarı kendi projeleriymiş gibi sundu. İkinci fikir hırsızlığını da CHP yaptı. Ailelerin sosyal korumaya alınması projesi milliyetçi bir düşüncenin ürünüdür. Ailelerin içine düşebileceği yoksulluktan dolayı korunması gerekir. Bu fikir MHP’nin fikridir. Bunu hayata geçirebilmek için aileyi kuran hanımefendilere 320 lira destek yapılması öngörülmüştü. CHP de bunu almış, aile sigortası adı altında ilan etmeye kalkmaktadır. Bu projenin diğer bölümlerini de bu partiler ya da başka partiler alacaklardır.”

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen