Sal. May 7th, 2024

Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek’i devirmek için Ocak sonunda başlayan gösteriler üzerine Mısır hava sahası geçici bir süre uçak trafiğine kapatılmıştı. 

Mısır’a sefer düzenleyen havayolu şirketleri karar nedeniyle uçuşlarını iptal etmek zorunda kaldı. THY bilgi merkezi kayıtlarına göre; THY’nin Kahire ile İstanbul arasında 5 Şubat ile 17 Şubat tarihleri arasında  yapılması planlanmış 24 seferi karşılıklı olarak iptal edildi.  THY’nin, iptal edilen seferler dışındaki diğer uçuşlarını Kahire Havalimanı’ndaki olumsuz şartlara rağmen gecikmeli olsa da gerçekleştirebildiği ifade edildi.

Bu arada THY yönetimi, Mısır’da yaşanan olağanüstü durum nedeniyle yolcularını uyardı. Havayolu şirketi, 29 Ocak-15 Şubat 2011 tarihleri dahil Kahire ve İskenderiye çıkış-varışlı seferlerde 31 Ocak 2011 tarihi ve öncesinde bilet almış yolcuların mağduriyetlerini gidermek amacıyla rezervasyon-tarihi-parkur değişikliği, iade ve bilet süresinin uzatılması konusunda 31 Mart 2011 tarihine kadar yardımcı olunacağını duyurdu.

 

CİHAN

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen