Per. Nis 25th, 2024

İlk sürümü bile hala günümüzün ekran kartlarını zorlayan Crysis, yakında ikinci oyunuyla karşımıza çıkacak.

Oyun ve donanım dünyasını yakından takip edenler, Crysis ilk çıktığında piyasada olan hiçbir ekran kartının oyunu en üst seviye grafik ayarlarında, oynanabilir bir şekilde çalıştıramadığını hatırlayacaktır.

Ekran kartınızın testlerde aldığı puanı görmek için tıklayınız

Ekran Kartlarının Korkulu Bekleyişi

Crysis 2‘nin piyasaya çıkmasına kısa bir zaman kala, oyuncular yeni oyunun da ekran kartlarını bu derece zorlayıp zorlamayacağını merak ediyorlar. Oyunun şimdiye kadar yayınlanan görüntüleri ve CryEngine 3‘ün yapabildikleri ortaya çıktıkça bu merak daha da artıyor. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net Crysis 2 için yeni ekran kartı alıp almamanız konusunda size yardımcı olacak bir yazı hazırladı.

CryEngine 3’ten Görsel Şölen

Kullanıcılarının bu merakını bir nebze de olsa gidermek isteyen NVIDIA, oyuncular için hazırladığı GeForce.com adlı sitede altı adet ekran kartının Crysis 2 performansını gösteren bir test yayınladı.

Test Nasıl Yapıldı?

Testte, 8800GT, GTX 260, GTX 460, GTX 560 Ti, GTX 570 ve GTX 580 modelleri kullanılmış. Test sistemi ise Intel Core i7 960 (3,2 GHz) işlemci, 6 GB DDR3 RAM, Windows 7 64-bit işletim sistemi ve 266.58 NVIDIA WHQL sürücüsünden oluşuyor.

Crysis 2 PC Demo çıktı. Denemek için buraya tıklayın.

NVIDIA‘nın yayınladığı testte, Crysis 2‘nin Battery Park adlı bir test sürümü kullanılmış. Crysis 2‘de çok fazla grafik ayarı yok. Sadece çözünürlük, tam ekran, V-sync ve Gamer, Advanced ve Hardcore olarak adlandırılan üç adet ön tanımlı profil bulunuyor.

Crysis 2’nin grafik ayarları ekranı bu şekilde olacak

Crysis 2 için yeni bir ekran kartı almayı düşünüyor musunuz?

(ShiftDelete.Net )

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen