Cum. Nis 26th, 2024

Londra’da oynanan ilk maçı 2-1 kabyeden Barcelona, evinde oynayacağı maça, cezalı olan Gerard Pique ile sakatlığı devam eden Carles Puyol’dan yoksun çıkacak.

Premier League’de hafta sonunda oynanan maçların ardından lider Manchester United’a bir puan daha yaklaşan ve zirveyle arasındaki puan farkını 3’e indiren Arsenal’de ise golcü futbolcu Robin van Persie ile kanat oyuncusu Theo Walcott forma giyemeyecek. Cesc Fabregas ile Jack Wilshere’in yarına hazır olabilecekleri belirtiliyor.

İki ekip tarihlerinde 6 kez karşılaştı. Barcelona bu maçlardan 3’ünü kazanırken, 2 maç berabere, 1 maç Arsenal’in üstünlüğüyle sona erdi.

Barcelona, Şampiyonlar Ligi’nde bu yıl üst üste 8. kez son 16’ya kalma başarısını gösterdi. Katalan ekip, evinde oynadığı son 7 şampiyonlar Ligi maçının tamamını, 20 gol atarak ve kalesinde sadece 2 gol görerek kazandı.

Arsenal, Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı son 6 deplasman maçından 5’ini kaybetti. Eşleşmenin ilk maçında Barcelona’ya gol atan Hollandalı futbolcu Robin van Persie, takımının bu turnuvada yaptığı son 9 maçından 6’sında gol atma becerisini gösterdi.

Takımların olası 11’leri şöyle:

Barcelona: Valdes – Dani Alves, Milito, Abidal, Maxwell – Xavi, Sergio Busquets, Iniesta – Villa, Messi, Pedro

Arsenal: Szczesny – Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy – Diaby, Wilshere – Nasri, Fabregas, Arshavin – Bendtner

AA

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen