Cts. Nis 27th, 2024

Bursaspor-beşiktaş Maçı İptal Edildi

Bursaspor-Beşiktaş maçı iptal edildi
Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında bu akşam oynanacak Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması, maç öncesi yeşil beyazlı taraftarlarla emniyet güçleri arasında çıkan olayların yatışmaması nedeniyle ‘İPTAL’ edildi. Siyah-beyazlı takım, kamp yaptığı otelden ayrılmadı. Beşiktaş kafilesinin ilerleyen saatlerde İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında bu akşam oynanacak Bursaspor-Beşiktaş karşılaşması, maç öncesi yeşil beyazlı taraftarlarla emniyet güçleri arasında çıkan olayların yatışmaması nedeniyle ‘İPTAL’ edildi.

Siyah-beyazlı takım, kamp yaptığı otelden ayrılmadı. Beşiktaş kafilesinin ilerleyen saatlerde İstanbul’a dönmesi bekleniyor.

İŞTE OLAYLAR BÖYLE BAŞLADI!

Bursa’da bu akşam oynanması beklenen Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi stadyum çevresinde toplanan ve yolu kesen yeşil-beyazlı taraftarlara polis müdahale etti. Bursa’daki maça Beşiktaş taraftarların alınmasına tepki gösterilmesi nedeniyle çıkan olaylarda polis, taşla saldıran taraftarlara panzerlerden tazyikli su ve biber gazıyla müdahale edip, havaya uyarı ateşi açtı.

POLİSLE TARAFTAR ARASINDA ARBEDE ÇIKTI

Bursa Atatürk Stadyumu’nda saat 20.00’de başlayacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesi 5 bine yakın taraftar Çarşamba girişinde toplanarak yolu kesti. Daha sonra stadyum kavşağına yürüyen taraftarın geçişini engellemek için polis tarafından barikat kuruldu. Ancak, polislerin uyarılarını dinlemeyerek barikatı aşmaya çalışan taraftarlarla polis arasında arbede çıktı. Taraftarlar, yerlerden söktükleri taşları, bira şişelerini polise atmaya başladı. Polis, barikatı aşan taraftarları durdurmak için havaya ateş etti. Polis daha sonra biber gazı kullanırken, panzerlerle de taraftarlara müdahale edildi. Polis, olaylara karışan taraftarlardan bazılarını gözaltına aldı.


BEŞİKTAŞ KAFİLESİ OTELDE BEKLETİLDİ

Holiday Inn Otel’de konaklayan ve saat 18.30’da otelden polis eskortu eşliğinde ayrılması gereken Beşiktaş kafilesinin, Bursa Atatürk Stadı çevresinde polis ile Bursaspor taraftarları arasında çıkan arbede nedeniyle stada intikali ertelendi. Bursa Emniyet Müdürü Halil Yılmaz da Bursasporlu taraftarla polis arasında arbedenin yaşandığı Bursa Atatürk Stadı’na geldi. Polis, Emniyet Müdürü’nü, çelik kalkanlarla atılan taşlardan korumaya çalışıyor. Bu arada Beşiktaş takımının yanı sıra Bursaspor kafilesi de tesislerden ayrılmayarak stada henüz gelmedi.

BEŞİKTAŞ TARAFTARLARI STADA ALINMAYACAK

Spor Toto Süper Lig’de bu akşam oynanacak Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde Bursa Atatürk Stadı önünde yeşil beyazlı taraftarlarla polis arasında çıkan arbede üzerine Orhangazi ilçesi girişinde bekletilen Beşiktaşlı taraftarların, şehre girişine izin verilmeyeceği bildirildi. Bu gelişmeler üzerine ise Beşiktaş taraftarının stada girişinin yapılmayarak İstanbul’a geri gönderileceği öğrenildi

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen