Cum. Nis 26th, 2024

Özdemir Erdoğan, Tarkan Ve Ajda Pekkan’ı Eleştiri Yağmuruna Tuttu

Özdemir Erdoğan, Tarkan ve Ajda Pekkan’ı eleştiri yağmuruna tuttu
Ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan THY ve Türk Telekom’un reklamlarına tepki göstererek “Bu reklamlar hamaset kokuyor.” dedi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Karşıt Görüş’ün bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan’dı. Balçiçek İlter’in sorularını yanıtlayan Özdemir Erdoğan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın çıkışlarına bayıldığını ifade ederken, hem reklamlara, hemde kendisi star olarak adlandıran sanatçılara tepki gösterdi.

Özdemir Erdoğan “Dünya ve batı dünyası öyle ikili oynayan… Avrupa Bakanımız söylüyor, Başbakanımız söylüyor. Yüzde yüz doğru söylüyorlar. Bazen esiyorlar, gürlüyorlar, bayılıyorum, ohhh diyorum. Bir kişi hiç olmazsa çıkıyor kendi arabamızı yapalım diyor. Bizim sanatçılarımızda gak-guk ediyor. İç pazarla kalkınamazsın kardeşim. Sen istediğin kadar burada Süperstar-Megastar ol dışarıdan bana para getireceksin, konser yapacaksın.” diyerek isim vermeden Ajda Pekkan ve Tarkan’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

Cem Yılmaz’ın “Taşkın” karakteriyle karşımıza çıkan Telekom’un yeni reklam filmine de tepki gösteren Erdoğan “Hamasatle bu ülkeden çok kişiler para götürüyor. Çocuk kullanıyorlar. Onu bırakın şimdi son reklamlar yapıyor. Hamaset kokuyor. Vay be, bütün her yere biz döşüyoruz kabloları. Türk uçaklarından uçuyor herkes. Bu balona uymayalım ve biraz daha tedbirli olalım.” diye konuştu.

Balçiçek İlter’in “Başbakanın çıkışlarını nasıl buluyorsunuz?” sorusuna ise Özdemir Erdoğan “Bayılıyorum” şeklinde cevap verdi.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen