Paz. Nis 28th, 2024

Gaziantep’in hocası Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçını kazanacak güçte olduklarını söyleyerek, taraftarlara da mesajlar verdi.


Gaziantepspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Fenerbahçe maçını kazanacak güçte olduklarını söyleyerek, Medical Park Antalyaspor karşısında aldıkları mağlubiyeti unutturacaklarını ifade etti.

Kafkas, "Fenerbahçe maçıyla iyi bir başlangıç ve start yapmak istiyoruz. Nasıl başladığınız değil ligi nasıl bitirdiğiniz önemlidir. Bizi iyi bitirebilecek bir kadro yapısına sahibiz. Yeter ki oyuncular benim hırsımın yarısı kadar hırslarını sahaya versinler." dedi.

FENERBAHÇE’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Fenerbahçe’yi Gaziantep‘te en iyi şekilde ağırlayacaklarını dile getiren Kafkas, "Başlangıçların zor olacağını söylemiştik. Önemli değil. İçerde önemli olan iki tane ligin iyi takımı ve güçlü takımıyla maç yapacağız. Kazanabilecek gücümüz var. Taraftarlarımıza ve sizlere bu mağlubiyeti unutturacağız. Fenerbahçe maçıyla iyi bir başlangıç ve start yapmak istiyoruz. Nasıl başladığınız değil ligi nasıl bitirdiğiniz önemlidir. Bizi iyi bitirebilecek bir kadro yapısına sahibiz. Yeter ki oyuncular benim hırsımın yarısı kadar hırslarını sahaya versinler. Fenerbahçe maçı biliyorsunuz her şeyden önce iyi ağırlamak istiyoruz. Bir takım şeyleri unutmak istiyoruz. Gaziantep şehri misafirperverliği ile her türlü kültürel mirası ile doğru ve düzgün davranışıyla Fenerbahçe takımını en iyi şekilde ağırlayacak. Hedefimiz maçtan üç puan. Rakibin kim olması hiç önemli değil. Ben daha iyi bir Gaziantepspor seyrettireceğimize hepimiz adına, hepiniz adına söz veriyorum." şeklinde konuştu.

TARAFTARA ANLAMLI ÇAĞRI

Bir basın mensubunun, Gaziantepspor taraftarının bir sosyal paylaşım sitesinde Fenerbahçe‘nin adının şike soruşturmasında geçmesi sonucu olumsuz sloganlar atılacağı sorusuna Kafkas, taraftara çağrıda bulundu.

Kafkas, "Taraftarımıza sesleniyorum. Başkalarının yapmış olduğu bizi hiçbir şekilde ilgilendirmez. Burada bir yargı süreci var. Bunun sonucunu beklemek lazım. Biz kendi işimizle uğraşıyoruz kendi takımımıza bakıyoruz. Gaziantepspor nasıl daha iyi yere gelir, nasıl daha iyi yerlere getirebiliriz. Bunun için taraftarımızda varda başta ben varım yönetim kurulumuz var sizler varsınız. Taraftarımız sadece kendi takımlarına tezahürat yapsınlar. Sadece bizi desteklesinler. Onların desteği bize güç verir ve bu güçle de maçı zaten kazanabilecek gücümüz potansiyelimiz her şeyimiz var. Bize odaklansınlar başkalarına odaklanmasınlar." ifadelerini kullandı.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen