Cts. Nis 27th, 2024

Şike soruşturması kapsamında zor günler geçiren Fenerbahçe’de yaprak dökümü devam ediyor. Emenike, Lugano, Santos ve Guiza’nın ardından Niang da takımdan ayrılıyor.


Fenerbahçe Sportif Hizmetler Sanayi ve Ticaret A.Ş’den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na (IMKB) bildirilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, ”Oyuncumuz Mamadou Hamidou Niang’ın transferi konusunda Katar Al Sadd kulübü ile görüşmelere başlanmıştır” denildi.

Yeni sezon öncesi Emenike, Güiza, Lugano ve Andre Santos‘u takımdan gönderen Fenerbahçe‘de, Niang ile birlikte 5. yabancı futbolcu takımdan ayrılmış olacak.

FENERBAHÇE’DEN TARAFTARA TEŞEKKÜR

Fenerbahçe Kulübü, şike iddialarına yönelik soruşturma sürecinde geçirdiği zor dönemde kulübe destek olmak amacıyla ”1 günde 1 milyon lira” kampanyası düzenleyen taraftarına teşekkür etti.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, internette örgütlenen taraftarların dün sabah saatlerinden itibaren Fenerium mağazalarına akın ederek, kampanyanın hedefine ulaştığını bildirdi.

Açıklamada şöyle denildi:

”(Ben Fenerbahçeliyim! Kulübüme 1 günde 1 milyon lira kazandırırım) söylemiyle, forumlarda ve sosyal medyada örgütlenen, birbirine söz veren taraftarlarımız, dün sabah saatlerinden itibaren genç yaşlı, kadın erkek, hiçbir fark gözetmeksizin, el ele Türkiye genelindeki Feneriumlara akın etti ve hedefine ulaştı.”

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen