Pts. Nis 29th, 2024

Fenerbahçe taraftarının başlattığı ‘1 günde 1 milyon TL’lik alışveriş’ kampanyası amacına ulaştı. Abdullah Kiğılı, 1 milyon liranın aşılıp rekor kırıldığını söyledi


Fenerbahçeliler’in ‘Kulübüme 1 günde 1 milyon TL kazandırırım’ sloganıyla başlattığı kampanyaya taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Yaşanılan sıkıntılı süreçte takımlarına destek olan taraftarlar, kulübe maddi anlamda 1 milyon liranın üstünde getiri sağladı. Fenerium kasalarında uzun kuyruklar oluşturan taraftarlar, ürünlere hücum ederek rekor alışverişe imza attı. TAKVİM’e konuşan Fenerbahçe Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, Pazar günü 1 milyon liranın üzerinde satış olduğunu belirterek, "Hedefe ulaştık. Vefalı taraftarımıza teşekkür ederiyoruz" dedi.

DÜNYADA BENZERİ YOK
Ortaya mükemmel bir iş çıktığını kaydeden Kiğılı, şöyle devam etti: "Günlerden Pazar, maç yok ve bayram sonrası olmasına rağmen böyle bir satışa ulaşmak çok büyük bir başarı. Dünyada başka hiçbir kulüp taraftarının bunu gerçekleştirmesi mümkün değil." Türkiye’deki satışların yüzde 75’inin Kadıköy‘deki stat mağazasında yapıldığını anlatan Kiğılı, bunun dışında Ankara, İzmir, Kayseri ve Antalya mağazalarının da yoğun satış yaptığını kaydetti. Kiğılı, 650 bin liralık satışın olduğu Galatasaray derbisindeki rekorun da kırıldığını söyledi.

BORSA HAREKETİ
Borsada işlem gören Fenerbahçe Sportif hisseleri dün hareketli bir gün yaşadı. Gün içerisinde Fenerbahçe Sportif hisselerinin değer artışı yüzde 5’in üzerini gördü. Kapanışta ise hisselerin değer artışı yüzde 0.21 olarak gerçekleşti. Öte yandan borsa endeksi günü yüzde 2.38 düşüşle 54 bin 54 puandan tamamladı.

KARTA HÜCUM
‘1 Milyon Taraftar Kart ile Kulübüne Bugün Hemen Şimdi Destek Ol!’ kampanyasına da Türkiye’nin birçok bölgesinden yoğun ilgi gösterildi. New York’ta da Antalia Restoran’da bir araya gelen taraftarların kart formu doldurduğu bildirildi. Fenerbahçe USA Derneği Başkanı Turgay Kadıoğlu, 447 tane taraftar kartı formu doldurulduğunu belirtti.

By Usta

<<- Kızlar Baklavalı erkekleri sever diye duyduktan sonra elinde baklava tepsisiyle gezen